Dorucak - raženi kruh i ? (savjeti..) |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Rujan 2010 at 23:37 |
S cime je najbolje ujutro jesti razeni kruh? Trenutno koristim malo Meggle svjezeg sira...
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sa svjezim sirom, purecom sunkom, tunom, itd.. Samo da su nemasni
proteini.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
:) Thnx A Lot! :) Vec sam se bila prepala da radim krivo...
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dorucak je zapravo jedino i ok koliko vidin kod tebe |
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
heheh...pa trudim se sada da sve opravim, ali moram dosta ucit o nutricionizmu....spoju namirnica i tako to. A šta da se radi, možete mi samo pomoci...Svi ponekad griješe :) Ipak, po meni je dovoljno dostojno što priznajem grešku! Hvala na iskrenosti :)
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Ekstra :) Mogu se narucat bar ujutro :) Thank U!!! :)
Jutros sam smazala dvije i pol šnite raženog kruha sa svježim sirom + narandza i dzus uz to sve... Ma iskreno receno papam jutros i kontam imat cu šta skidat, ali eto...nadam se da nece biti tako. Vecinom mi je rucak lagan i 70% je povrce, pa se uzdam u to :) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preimenovao sam temu jer je bilo sve velikim slovima - sad je iz naziva teme i jasnije o cemu se radi.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
HVALA :)
|
|
cupava.mala
Viden/a u gymu Joined: 08 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
može jedno pitanje?
dosad sam kupovala integralni raženi kruh ovakav http://blog.germanshop24.com/wp- content/uploads/2009/05/bio-vollkorn-brot-500.jpg i jucer nisam našla u Lidlu,pa sam kupila kruh od pola kile tamni sa sjemenkama izvana. koji je bolji? |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
cupava citaj deklaraciju (možeš i sastav ak nemaju oba tablicu nutritivne vrijednosti) i sve ce ti bit jasno
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima li ko kakav recept kako sam napraviti razeni kruh, a da je B.B
mislim si kupiti onaj pekac za kruh,ako me dobro krene onda bi se bacio i u prodaju hahaha pun mi je K...C onih falsih obojenih kruhova imenom razeni, cak je i onaj lopov od mavrovica jednom izjavio, da je kruh razeni ko bi ga onda jeo ili tako nekako |
|
mrtav hladan
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ti NEšTO
ok izgleda... inace se u raženi uvijek stavlja barem malo bijelog brašna, a tu je omjer cisto ok, i nema ni ulja ni jaja. ne treba ti ni pekac. ako ti se ne da, uposli mater. ili nađi ženu |
|
Strong is the new skinny.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
opasni ne mudruj nego uzmi onaj iz lidla raženi u kocki, taj kruh ti nece baš svatko jest - best buy definitivno
|
|
cupava.mala
Viden/a u gymu Joined: 08 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
taj sam kupovala,ali ga izgleda nemaju popodne kada ja dođem.vec 2 puta |
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel bar ukusan, ako nije zaobiti cu ga,,, ove home made sam jednom probao i bio je to najukusniji kruh koji sam probao |
|
mrtav hladan
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |