Piletina u chilli jogurtu |
Post Reply |
Author | |
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2010 at 11:58 |
evo jedan super jednostavan recept za rucak
sastojci za 2 osobe (iako ja ovo sama pojedem ) 30 dag pileceg filea š,5 dl jogurta š mala žlica chilli papricice u prahu š cešanj cešnjaka malo peršina i bosiljka malo soli dodatak 20 dag svježeg ili feta sira ( ja bolje posni stavim) Priprema Ovisno o posudi u kojoj cete pržiti piletinu, možda ce biti potrebno površinu posude lagano premazati sa sasvim malo masnoce. U tome slucaju iscijedite iz posude svu masnocu. š. Nasjeckajte sasvim sitno cešnjak, peršin i bosiljak. 2. Pileci file narežite na kockice i pecite 5 minuta na tavi sasvim bez masnoce. Povremeno protresite tavu da bi piletina sa svih strana bila jednako pecena. 3. Pomiješajte jogurt s malo soli, chilli papricicom i nasjeckanim cešnjakom. Prelijte preko popržene piletine, promiješajte i pirjajte dok sva tekucina ne usahne. 4. Pred sam kraj pospite nasjeckanim peršinom i bosiljkom. Dobar tek! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |