žganci ili palenta s povrcem i tunom |
Post Reply |
Author | |
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Rujan 2010 at 22:08 |
š. bilo koje povrce koje vam padne pod ruku, sasvim
nebitno - luk, paprika, kukuruz, poriluk, gljive, grašak, brokula, prokulice, karfiol, .... štogod š.š može i ne mora se dodati tuna 2. povrce se malo izdinsta na kap maslinovog ulja, odnoso skuha se ono što se treba kuhati 3. skuhaju se žganci/palenta (može se dodati parmezana pred kraj kuhanja) 4. pomješaju se žganci i povrce i stavlja se u kalup i na hlađenje 5. kada se ohladi, izvadi se iz kalupa, nareže na šnite i prži se opet na malo maslinovog ulja. ulje mora biti jako vruce tako da se žganci zarešaju (dobar prilog bi bio posni sir) DOBAR TEK :) Edited by marcella |
|
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |