Koji vam je najbolji okus whey proteina? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Listopad 2010 at 23:48 |
|
Koji okus whey proteina najviše volite?
Da li je to vanilija, jagoda, cokolada, banana, cookies .. ili koji? Meni je naj vanilija, uvijek sam forsirao taj okus i jednostavno mi je ostao kao najjaci. Od Dymatize elite wheya vanilija je odlicna, okus je intenzivan, dosta je sladak, ukusan je ful! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja cokoladu preferiram, ali kako kazes Zoki, ta vanilija od Dymatize-a
je odlicna... |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cokoladu,eventualno banana i jagoda prolazi
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji whey piješ? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pina colada, dymatize, njami.
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pitaj chaxy sto misli o boldanom jedva je cekala dan da ga popije, cak ga i nije popila do kraja nego ga je poklonila :D cokolada rules |
||
mrtav hladan
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Css, pina colada je prebrutalna, ne kužim kak nekom ne odgovara
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
myprotein onaj iz engleske |
||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, i to s okusom cokolade :)
|
||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vanilija, mada nijedan okus nisam kupio 2x zaredom --> postanu mi bljak nakon 2,3 mjeseca svakodnevnog uzimanja
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bljakkk!!! nikako ga potrošit iako sam dio i poklonila |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dymatize cokolada odlican, vanilija prolazi al niš posebno, jagoda katastrofa...trenutno sam na mvp cokoladi, odlican...jagoda loša..
uglavnom, favorit cokolada...bar mi riješi želju za njom |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Gluteus83
Cita FAQ Joined: 05 Listopad 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
weider 80 plus vanilija i jagoda prije spavanja naravno
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ON kava.doslovno koda piješ neku bijelu kavu iako ga radim
s vodom Edited by The Phoenix |
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cokolada, cokolada i samo cokolada... najbolja... jos posebno Universalov Pro Whey Chocholade ice cream... mljac
|
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neutral - mmmmmm govno bezokusno |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |