Extreme sports - Powerstrider |
Post Reply |
Author | |
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Listopad 2010 at 19:47 |
Jeste li ikada probali ovu precudnu spravu? Ja sam upravo danas probala i FENOMENALAN je osjecaj. Adrenalin te pere, oznojiš se, 98% mišica u tijelu ti radi. A o tome koliko ova sprava cuva zglobove - necu ni pricati. Plus, veoma je lako za nauciti ;). Više informacija na: http://www.expub.hr/ Edited by Freakusha |
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
izgleda fora...volio bih probat :P
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
kolko to metalno cudo košta i di se može kupit?
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
bio neko vrijeme zapaljen za to, al ipak odustao, volim
svoje kosti |
|
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
To metalno cudo košta oko š 500kn . Jako je skup, al ono - isplati se kupiti ga, vjerujte mi na rijec. Ne mogu vam opisati taj osjecaj, hehe . Jedva cekam sutra opet .
Uglavnom, ima sve na toj stranici koju sam stavila u prvi post. |
|
Freakusha
Post Options
Thanks(0)
|
Eto, malo da vam docaram sve to:
http://www.youtube.com/watch?v=f-6WfPqB8kU http://www.youtube.com/watch?v=9šIk8AašBpg&feature=fvw |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
O Bože, izgleda kao da možeš poletiti s time.. Malo sicky i freaky mi to cudo izgleda.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Freakusha
Post Options
Thanks(0)
|
Ma, Zoki, predobro je
Izgledaš ko luđak sa njima, ali ono Naravno, to je za sve koji se ne boje ekstremnih stvari i koji su spremni na padove i ozljede, jer ova sprava nije nimalo sigurna Makar je, po mom mišljenju, sigurnija od rola, jer se ja ne znam rolati i popadala sam toliko puta da sam odustala, a ovo sam u jednom danu naucila |
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
nešto sam gledao na tv-u , neki djeda iz Varaždina ima tu spravu i njegova žena , oni se bave time.
|
|
midza
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
a u slucaju kvara gdje se moze popraviti....
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa vjerojatno tamo gdje si kupio.. |
|
|
|
midza
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
opet vjerovatno...i jos ako salju postom ili cime vec iz
zagreba u neko dalje mjesto.. nezgodno |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje bi bilo da nazoveš ljude s ove stranice: http://www.expub.hr/ i pitaš... |
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne zelin niti razmisljat kakve bi reakcije u nekom manjem gradu bile kad bi samo obuka ovo, a kamoli kad bi skocija i jos se razbija ka pic**.proglasilo bi te za lokalnog redikula
|
|
midza
Post Options
Thanks(0)
|
ma guras svoje i boli te ...
|
|
_mrki_
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skakao sam na njima (na Jarunu) nešto više od pola sata. Super je to i brzo se navikneš, ali...
Tu istu vecer sam osjecao bol u tetivama na stražnjoj strani koljena, u obje noge. Pazio sam da mi se noga ne "trzne" ili da se nekako ne ozljedim. Mislim da je problem u nacinu pricvršcivanja na nogu. Steže se oko koljena trakom preko koje idu kožni umetci koji bi trebali sprijeciti žuljanje. Kad su mi se olabavili nisam se osjecao dobro u njima jer koljeno "putuje" i bilo me strah ozljede i pitao sam gospodina koji mi ih je iznajmio je li to normalno na što je on odgovorio da je i da ih samo jace stegnem. Ne odgovaram nikog od njih, ali moja je preporuka da ih isprobate prije kupnje... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |