Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
FL4M3
Cita FAQ Joined: 11 Listopad 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Listopad 2010 at 21:19 |
Pozdrav svima ,ja sam Alex ,imam š9 godina ,trenutno se ne bavim nikakvim sportom osim rekreativno biciklizmom, a prije sam se bavio : Nogometom ,nesto malo rukometom i ponajvise hrvanjem , dosta sam cvrste grade ,no ima tu par kila viska , zato sam se i odlucio registrirati na ovaj web..
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
I bolje da si se registrirao, kako ti se cini fitness.com.hr portal? .. dobrodošao!
Ukljuci se u teme.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozzz
|
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz i dobro došao...
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao
|
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
misbody
Cita FAQ Joined: 26 Listopad 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
dosta cvrste gradje?
savjet: cuvaj se! snazan vjetar i hrastove lomi, dok se vrbe savijaju fino sto si se registrovao, ali to ne pomaze u "skidanju kila", zato mars na trening! hrvanjem? znas ovo http://www.youtube.com/watch?v=AdA9dPUyA_A i ako nisam ljubitelj stend up muzike, ovo mi je pomoglo. sretno |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |