Do pretilosti i nazad - š0 mjeseci |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Listopad 2010 at 23:50 |
|
Ovo je predobro..
Procitajte pricu kako australski osobni trener motivira svoje klijente!! (izvor je supermen.tportal.hr) Dokumentarac 'Fat and Back' Dokumentarac 'Fat and Back' prikazuje tovljenje australskog osobnog trenera sa 80 na š20 kilograma i njegovo mršavljenje do startne kilaže za manje od godinu dana. Galerija fotki i video isjecci svjedoce o svemu što je PJ James bio spreman poduzeti da motivira svoje klijente Prema najavama producenata, dokumentarac 'Fat and Back' trebao bi izaci do kraja godine. Film predstavlja pricu Paula 'PJ' Jamesa, 32-godišnjeg osobnog trenera iz Melbournea, koji je odlucio vlastitim primjerom pokazati kako je moguce pobijediti pretilost. Samo je James znao što se događalo u njegovoj glavi kada je odlucio svojim klijentima dati ovu ultimativnu motivaciju. Njegov naum bio je natuci 40 kilograma, a potom se strogom dijetom i iscrpljujucim treninzima vratiti u prvobitno stanje. PJ-eva novogodišnja odluka bila je nešto drugacija od uobicajenih. Prestao je vježbati, a poceo unositi u sebe desetke tisuce kalorija, pretežno iz 'junk fooda'. U pet mjeseci uspio je za 50 posto povecati svoju tjelesnu masu: zapoceo je sa 80, a nakon autodestruktivne kure prežderavanja PJ-eva je vaga pokazivala š20 kilograma. Naravno da više nije mogao stati u donje rublje, u kojemu je dotad pozirao kao model. Osim toga, ugrozio je svoje zdravlje - ozbiljno su mu porasli tlak i razine kolesterola i šecera u krvi. Bez sumnje, put povratka bio je mnogo teži. Po prvi put Paul je mogao shvatiti ljude kojima se profesionalno bavi. Postao je jedan od njih, gojazan i bezvoljan. Motivaciju i mentalnu snagu bilo je teže vratiti nego onu tjelesnu. 'U to vrijeme najneprivlacnija od svega bila je Paulova osobnost; izgubio je svoj karakter', rekla je Paulova djevojka. U sljedecih šest mjeseci, najviše drasticnom promjenom prehrane, a zatim i redovitim vježbanjem, PJ se uspio vratiti na staro. Kako tvrdi, trenirao je tek po sat vremena, pet dana u tjednu. Ali kalorije je trošio i obavljajuci svoj trenerski posao uz ogromnu satnicu od cak 70 sati tjedno. VIDEO možete pogledati ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=4KOMhe7sZGQ Njegov blog i web možete vidjeti ovdje: http://fatandback.com.au/ Ne znam kakva motivacija treba ljudima, al vi koji imate viška kilograma - pokrenite se! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pazite razliku....
Za motivaciju malo... |
||
|
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prekul , dobar primjer
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mrak, jedva cekam filmic!
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Impresivno što su ljudi spremni uciniti da ostale potaknu na zdrav život i mršavljenje. Ako ce biti i DVD formata, podijeliti cemo nekoliko na fitness.com.hr stranici! |
||
|
||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svaka mu cast!!!
|
||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||
samatri
Cita FAQ Joined: 27 Studeni 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odlicno ,svaka cast :)
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da mu je cilj privuc klijantelu prije neg kaj mu je do drugih stvari, ovak je napravio jeb... biznis, mislim svaka mu cast na tome svemu i kaj je napravio...........ali hoce-nece to pozitivno utjece na volju i rad nekih sigurno da se prime posla Edited by The Phoenix |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sigurno je napravio dobar promo sebi kao osobnom treneru.. al najbitnije je da je ekipi pokazao da je moguce smršavjeti i "urediti se" u cca. š0 mjeseci. Osjetio je kako je to biti debeo, što je to u glavi ekipe koja ima cca. 20+ kg viška i pokazao da se može to skinuti. Još neka lijepo prezentira nacin prehrane i trening i to je to! |
||
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To što je lova iza gotovo svega što radimo (a je i to je
ok!), ne umanjuje (bar ne bi trebalo) dobrobit onoga što radimo. Raditi što voliš, pružiti ljudima korisne lekcije, dati im vlastiti primjer i dokaz da je xx moguce je odlicna stvar! Za to još biti placen? Ma još odlicnije. Ja to ne vidim kao minus, vec kao unovcen altruizam. Cool! |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, slazem se s tobom Ann i Zokijem, svaka mu cast spojit ugodno s korisnim za njega, i sve koje ce to potaknuti, A i to kaj velis Zoki, sad kad je bio takav lakse mu je s drugima raditi i pomoc im da postignu slicno.
No bez obzira na sve ostalo kapa dolje za transformaciju |
||
Ann
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mene je impresionirala njegova psihicka transformacija na
gore! Tj.. kako se uspio iz toga izvuci. Taj dio je najteži u cijeloj ovoj (i svakoj takvoj, pa i trenutno mojoj prici). Mozes kupiti suplemente, ici u najbolje teretane, imat najbolje trenere, ali nigdje ne mozes kupiti volju za pokrenuti se! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
KOJA RAZLIKA!!!!!
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da je njemu to puno manji problem bio neg bi bio nama.Ako stalno, dugo vec vjezba,ima iskustva i znanja, tocno zna di,kak, kaj kad , trning ,prehrana, sve i zna i sam da zna i moze to onda je to puno lake jer unaprijed zna rezultat i ishod |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
NIje isto namjerno se udebljati i onda smršaviti..
teže je smršaviti ako se kile skupljaju i skupljaju pa se metabolizam privikne |
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
from where im standing, ne bih to nikad napravila, i ovako bez viška kg sporo dolazim gdje hocu, ako ikad uspijem sve to ispocetka...nisam baš tolki mazohist ali netko je dobro primijetio da je ovo skroz druga situacija i da je on tocno znao što i kako treba. pa ipak, ja ne bih. nego, covjek je prezgodan! u lean fazi mislim i jaoo pierce na bradavici
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |