Pozdrav |
Post Reply |
Author | |
Daniel_zd
Cita FAQ Joined: 24 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Listopad 2010 at 19:30 |
Bog Ekipa
Zovem se Daniel iz Zadra sam imam 24.god. Nov sam u svemu ovome. Zadnjih dana sam redovito na ovoj stranici pa sam se odlucio pridružiti ponajviše iz razloga da nešto naucim jer ekipa što radi u teretani di idem je pomalo ''mutava'' i nema baš volje pomoci i objasniti pa sam prepušten sam sebi, a vidim da se ode može nauciti. Teretanu nebi želio prominiti jer je uredna, cista, nema gužve i cca š00 metara od kuce mi. Nadam se da ce mi ode s vama biti zabavno i korisno.. Pozdrav svima! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
misbody
Cita FAQ Joined: 26 Listopad 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav
bavis li se nekim sportom? ova stranica ti je idealna ako hoces da naucis mnogo toga i zaplovis u svijet zdravog zivota. sretno |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Daniel pozdrav!
U koju teretanu ideš u Zadru? Imate li izbora u tom gradu? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Daniel_zd
Cita FAQ Joined: 24 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa cujem po pricama da ih u Zadru ima mozda cak do š0. Ja sam novi u ovom sportu inace sam do sad samo trcao po parkovima i igrao nogomet tako da i neznam di ih sve ima..Mislio sam ne minjati teretanu al cu je prominiti sad kad se malo raspitam i razgledam koja je dobra,
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko placaš mjesecno?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Daniel_zd
Post Options
Thanks(0)
|
200kn. Mozes doci kad oces i trenirati koliko oces.Radno vrime im je mislim do 2š ili 22 nisam siguran
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koja teretana? Pozdrav sugrađaninu
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |