California Whey Protein? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Studeni 2010 at 14:18 |
Društvo, lijep pozdrav!
Zanima me Vaše cijenjeno mišljenje o ovom proizvodu, pošto je jeftiniji od ostalih nutrio kuca, da li ga ko od Vas konzumirao i dali ima nekog pomaka!? I kakav je opcenito proizvođac "California"?! Hvala http://www.california-fitness.com/products.html |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nikad cuo?
kakva je cjena tog whey-a? |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
pomaka u cemu? u masi mozda?! oh da svakako, ja od mog pwm-a imam pomak od nekih 360 kcal |
|
mrtav hladan
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cijena je 230kn...
IMA OZNAKU CREAPURE, što znaci da je sve standardizirano, tj. da nisu ništa izmišljali! |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne izmišljaj ak neznaš o cem se radi, sa creapure se oznacava kreatin, kao standrdizirani cisti njemacki kreatin, a nikakvi proteini.dakle crapure bi trebala biti garancija cistoce kreaitina i izvor di je proizveden tj u tvornici u njemackoj gdje proizvde kao farmaceutski najcišci kreatin.......
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Ne izmišljavam ništa kolega phonix, tako sam procitao na jednom stranom forumu...
Vratimo se na temu! |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda neznaš taj strani jezik ili je neko prenio neistinu informaciju bas kao ti sada...... A i viceš na ljude bezveze iako nisi u pravu.....To se odnosilo na kreatin sigurno, jer CREAPURE je zašticeno ime, kao coca cola, mcdonalds.... i nemre se upotrebljavat za baš nikaj drugo osim toga kaj oznacava.
Uglavno, skup je taj protein za tu kilicu, moze se i bolje proc i onak nema razlike prevelike u njima, sluzi sam ko zamjena/dopuna obroka, tj kao pwm......... Edited by The Phoenix |
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Da vidiš, neznam dotican jezik, u pravu si..
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Durica |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Feniks ti je lijepo objasnio što znaci creapure (što je zapravo standard, nešto tipa HACCP za hranu) i nema razloga za ljutnju, jbg pregrizi ponos i idemo dalje. Whey ko whey, šta više rec, ak je još k tome cijena ok ne vidim razloga da ga ne koristiš. |
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Ne ljutim se!
Hvala što ste me naucili nešto novo! |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
proba san taj prije vec,i jedan od boljih moran priznat.da ne nabavljan ovako jeftino neke drugo,to bi koristija
|
|
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam ga pio ali vidim da mu je dobar sastav, u jednoj dozi
od 33 gr ima cak 30 gr proteina sto je odlicno. Npr ja trenutno pijem optimum-ov whey koji je dobio mase nagrada a u jednoj dozi od 3š gr ima 24 gr proteina, pa skontaj ;) |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislin i da californian ima u mjerici od 33gr 24 gr proteina
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Yup, u pravu si, piše tak i na onom linku kaj je Tyros poslal....neznam ni jednog baš da ima više, svi su manje više isti |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
tako je, osin onih gold. ti su malo posebniji |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |