Prehrana za debljanje, tj. masu |
Post Reply |
Author | |
bb_17
Cita FAQ Joined: 16 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Studeni 2010 at 20:18 |
Pozdrav, novi sam ovdje, a i opcenito u "bildanju" i sl. stvarima
- š7 godina - š77 cm - 62 kg Pocetkom š2. mjeseca planiram krenuti u teretanu, 3 puta tjedno recimo... Aktivno se bavim nogometom. Moje pitanje bi glasilo ovako: Kako se trebam hraniti da bih dosao do kilaze od minimalno 68kg? Ako je ikako moguce bez suplemenata, tj. dodataka prehrani... Vjerujem da ovdje ima more ovakvih pitanja ali jednostavno nisam uspio pronaci, kao ni na ostalim forumima Mozda bi bilo u redu da navedem trenutnu prehanu pa cu to i uciniti iako nista ne valja dorucak(najkasnije š0:00h): sendvic s žutim sirom(Mislim da je Algauter, na rupice jel(ilitiga Svicarski)), parizer(pureca posebna), bijeli kruh... rucak(oko š2:00h zbog skole): preko tjedna-> juha(teleca, juneca ili pak one iz vrecice(od gljiva i jos neke)) ali ne svaki dan piletina(fileti, pohane snicle, krilca ili mali batacici) nekad s gljivama nekad bez icega osim kruha naravno riblji stapici makaroni(s vrhnjem ili gljivama, a nekad i s fasiranim mesom) cevapi(banjalucki ) pomfrit subotom-> pizza nedjeljom-> riba(srdele, brancini, skuše) ili lignje međuobrok #š(marenda u skoli, oko š5:00h): tost, cheeseburger, raznorazni pekarski prozvodi, a sad sam poceo Corny, Milkyway minute, Musli i te gluposti međuobrok #2(nakon skole, oko š8:00h-š9:00h): trokut pizze, pomfrit vecera(oko 20:30h-2š:00h): slicno kao dorucak ________ Valja napomenuti kako ne volim piti mlijeko(volim ga s cokolinom, pahuljicama, nesquikom itd. ali ne "cistog") te kuhani krumpir i kuhana jaja, a o spinatu, blitvi, kelju i sl. da ne pricam Hvala |
|
*La_La*
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
Post Options
Thanks(0)
|
s obzirom na navedeno ti mora da imaš vraški dobar metabolizam :O
|
|
Winners never quit and quitters never win.
|
|
bb_17
Cita FAQ Joined: 16 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za rucak ne pojedem sve navedeno, vec jedno od gore navedenih stvari da nebi bilo zabune :D
Jeste, trebam ga nekako "pobijediti"! |
|
*La_La*
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da bi bilo dobro da ubaciš i kvalitetnije hrane od koje se možeš udebljat, ne samo junk food.
tj. tjestenina,riža,raženi kruh,riba,jaja,dobre masti...i nemoj bit previše aktivan, teško se udebljat ak svaki dan potrošiš više kalorija od unesenih Edited by *La_La* |
|
Winners never quit and quitters never win.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |