Nepodnosljivo neutoljiv apetit |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 16 Studeni 2010 at 20:53 |
||
U poslednjih par dana imam problem sa apetitom u smislu da nikako, sta god i koliko god jela ne mogu da se zasitim, budem gladna vrlo brzo i nema sta ne bih jela(na Junk mi uglavnom ispadaju oci, a bas mi se retko kad desava da mi se nesto od tih gluposti toliko danima jede, nepopustljivo), a najvise mi se od svega jede neko pecivo i nesto slatko, i tako ja placem svaki put kad prodjem pored pekare koliko mi se to jede...
A obroci mi uopste nisu losi ni siromasni, uglavnom je to neko meso, piletina + povrce, zitarice za dorucak, voce u medjuobrocima, nemasni jogurt...Nije kao da jedem gluposti pa sam vecito gladna :/ Nikad mi se ovo nije desavalo i uzasno me nervira. Je'l se desavalo nekome i kako ste suzbili to? Ili mi je jedina razumna opcija da proverim krvnu sliku...A to me nekako plasi ![]() |
|||
![]() |
|||
*La_La* ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
događa se i meni, osobito kad pazim na prehranu jer onda cijelo vrijeme mislim o tome što smijem što ne smijem pojest...danas mi je evo trebao bit dan pražnjenja; dan sam zapocela dobro i na kraju sam smazala 7 komada leline pite,red cokolade,klipic s pekmezom,dvije šnite kruha i sad jedem kokice...eh :/ |
|||
Winners never quit and quitters never win.
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
jao jao jao pa znaci ubrzanog metabolizma, što je tu loše da se otvara tema negativnog predznaka? |
|||
![]() |
|||
*La_La* ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
||
ja se i dalje debljam xD
|
|||
Winners never quit and quitters never win.
|
|||
![]() |
|||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
||
Moguce, ali moja prehrana, iako pazim na nju, uopste nije toliko rigorozna i nisam potpuno eliminisala neke lose stvari pa da mi telo to vecitotrazi, navikla sam nekako tako da ne znam koji mi je klinac...
Pa nemam pojma od cega bi se ubrzao kada mi se nista znacajno nije menjalo u prehrani i fizickoj aktivnosti :S I nekako mi nije normalno da stagod da pojedem budem gladna posle 2 sata, a nekako mi nije do toga da podebljavam porcije i trpam u tanjir, iskreno, ja mislim da za jednu sitnu osobu porcije koje ja jedem uopste nisu male koliko bi trebale da budu pa me i blam malo ![]() A i ta nepodnosljiva potreba za pecivom i slatkisima i junkom ![]() |
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
test si kupi
![]() |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
||
Aahahahahahahahahahahahha, a niiiije, proslo me pre dve nedelje a od tada nisam...You know...
![]() Nemoj me prepadati bre ![]() |
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
nisam odolila
![]() ![]() |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Morrighan glad je dobar znak, samo ju treba iskoristiti na pozitivan nacin, a ne loše konzumirajuci odmah junk. Te potrebe za junkom mogu vrlo cesto biti manifestacije nedostatka određenih minerala/vitamina i drugih spojeva u tijelu i mogu se riješiti konzumacijom zdravih namirnica. Tako je, psiha (kak obožavam tu rijec...) igra važnu ulogu jer junk nam ne treba. A sad razlog zbog kojeg ti se odjednom javila glad - najbolje bi trebala ti znat. Razmotri još koji put moguce uzroke. Edited by ThornOfFaith |
|||
![]() |
|||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
||
jednostavno vise stresa? |
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
![]() |
|||
larisa17 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Studeni 2010 Status: Offline Points: 22 |
||
ja imam problema s tekucinom
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
||
To ti nikako ne valja osim poslje treninga , tad nije bad, al ovak rokat cokoladno je junk, nema neke razlike od cokolade prevelke i gluposti
|
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
to ti je odlican PWM, možeš poslije svakog treninga s utezima roknut litru cokoladnog bez kajanja ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
larisa17 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Studeni 2010 Status: Offline Points: 22 |
||
ma znam, bio je trening prije toga al ipak i previse cokoladnog
|
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
pa baš poslije svakog..hmm..kad neke vidim kako treniraju nebi im dala ni da salatu pojedu poslije ![]() Morrighan, opusti se i pojedi taj vražji junk ako ti se jede, proci ce te - kod mene pali ![]() |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
||
Uf, proslo me je, al' bilo je cupavo, mogu ti reci ![]() ![]() Sad sam manje gladna, hvala Bogovima, uspevam da se nahranim, sto do skoro nije bio slucaj...Pajbg, ne mogu ni ja jesti svaka 2 sata, napor je to ((: Nekad se pitam kako nekad toliko hrane moze da stane u tako patuljastu osobu! ![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |