problem |
Post Reply |
Author | |
nikola1989
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Studeni 2010 at 21:39 |
ljudi,novi sam imam nekoliko kg više.....visok sam
š84,težak 90 stalno pokušavam nekako skinut,ali uvijek me povuce da jedem navecer oko 9,š0 i to mesa i tak to......a sam sebi kažem da necu.....želim skinuti ovaj višak......igram nogomet i nisam onaj kao prije....hocu se vratit u formu....trebam savjete...?hvala |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome imenjace
Nemaš viška kila na tvoju visinu, imas ocito samo previše špekeca....... to kaj jedeš navecer nije uopce problem, i od tog se ne debljaš , debljaš se od loših prehrambenih navika tokon dana i tu je jedini problem. meso navecer kao takvo ti nebu naškodilo iako ga sigurno jedes u kombinaciji sa nekim uh koje nebi trebao...... da ga pojedeš sa recimo zelenom salatom u koju si pljusnuo par žlica maslinovog ulja bila bi to super vecera.... No velim, problem su ti lose prehrambene navike kroz dan , a ne jelo navecer tak da malo procitaj po forumu, pogledaj pod nutricionizmom kaj ljudi pišu i druge jelovnike pa si vidi di griješiš i presložio i organiziraj prehranu u recimo 5 kvalitetnih obroka dnevno i to je to........ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |