Kako smanjiti stražnjicu i celulit |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
marusan
Cita FAQ Joined: 19 Studeni 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Studeni 2010 at 23:40 |
|
Dragi fitovci, pozdrav! Jedno pitanje. Eto, imam 23 godine, cura sam. Ja zaista puno vježbam, treniram tajlandski box, plivam, vozim bajs. Dajte, eto ako imate kakve odgovore kako da smanjim malo stražnjicu, izgubim celulit i rješim se malo škembice na trbuhu, molim vas javite. Hvala!
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prehrana, prehrana.. napisi dnevne jelovnike ovdje.. visinu, tezinu..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
marusan
Cita FAQ Joined: 19 Studeni 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedem 4 - 5 puta u manjim kolicinama, to je npr. ujutro kako kad: pahuljice i mlijeko, kukuruzni kruh i mlijecni namaz, pice mlijeko, gris. rucak: krupir pire, šnicle (bijelo, pecene na malo ulja u zepter tavi), zelena salata, kuhani krumpir, ribe, cikla, grah, kelj, ricet... juha obavezna, ne jedem kruh. vecera: ne jedem poslije 20. međuobroci ili dorucak: tuna, posni sir i vrhnje. slatkiše ne jedem, tu i tamo kockicu cokolade ili keks. ne pijem kakao ni sokove, pijem samo vodu i cajeve (ekad ne stavljam ništa a nekad samo malo meda). jedem voce. banana, jabuka, mandarina i naranca najcešce. ok, vani nekad znam popit nes... inace, visoka sam š65 i imam 55 kg. nisam debela, imam ok tijelo samo me smetaju takve sitnice. hvala puno!
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro ti je davor rekal , najteže i zadnje te sitnice odlaze i tu treba dodatno pojacat i organizirat treninge i stisnut prehranu malo, s naglaskom na prehranu
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tema je preimenovana i prenešena u podforum - pocetnici.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme...
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, davor najbolje zna kako je imat debelu guzicetinu, zato sad živi od salate... nabio si komplekse |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemos mi pobjec
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
idi jedi palacinke da naraste guza.. |
||
|
||
crnka97
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2010 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
caos...
pa ja imam par saveta....: jedi zdravu hranu(sto vec i radis,vezbaj(sto vec i radis),i masiraj se svako vece na kriticnom mestu.. pozz i javljaj rezultate. |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da ti vec dovoljno radis za sebe i da je u pitanju konacna finesa. Koliko god se spominjala prehrana, nitko ne spominje unos tekucine? Ja imam kronican celulit... onaj koji nije vidljiv samo na stisak nego dovoljno je bacit pogled i vidis ga al sam uspijela ublazit ga vecim unosom tekucine, cesce se mazem kremama (imam averziju prema kremama) i pazim sto odjevam (da me ne sticsce) |
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
crnka97
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako otkriti kakvu vrstu celulita imas? fibrozni,edemski,masni?
koje su njihove karakteristike? |
||
Starta
Cita FAQ Joined: 25 Studeni 2010 Location: Cook Islands Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I mene zanima to s celulitom, vjerujem da je prehrana upitna. Unosim puno tekucine, vode tj i treniram svaki dan, sad sam pocela jos vise vjezbati ujutro,raznorazne vjezbe, ali celulit, posebno kod "guzicetine" se ne skida. Ocito, prehrana je problem? :D
|
||
crnka97
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ja sam pocela da se hranim zdravo,masiram gde imam malo celulita i vezbam svakodnevno..i rezultati su brzo stigli...imam ga jos malo...
|
||
mamma
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko brzo? ja nakon trudnoce ako krenem ga masirati, recimo taman kad mali zaspe, necu ni ici spavati da uklonim sav celulit |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |