Drinkopoly - društvena igra za +š8 |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 22 Studeni 2010 at 14:15 |
|
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ja bi rađe igrao twister sa Zikom i Enom
![]() |
||
![]() |
||
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
|
Nisi ti ni lud
![]() |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
Ali nakon Drinkopolya još bolje
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
To cu organizirat na fit partyu
![]() ubacio Eni i da vidiš twistera ![]() poceo ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Ako se radi o ispijanju alkohola uz igru.. znaš da mi FITovci ne pijemo alkohol.. ![]() ![]() Jel igrao tko ovu igru? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
|
Ima ih i koji piju sram ih bilo i znam koji su to, Mesek i
Dalila ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
kakav drinkopoly...
![]() KLIKNI MEi uštedi š80kn! Drinkopoly je samo komercijalna verzija dobre zezancije s neta... što ne volim takve ljude što hoce zaraditi na tuđoj ideji pa ju prodaju pod svoje ![]() Mi imamo gumiranu plocu, onako kao podmetac za tacnu ![]() (ako netko stvarno želi printati, imam na kompu neke vece dimenzije) Edited by Lega |
||
![]() |
||
|
ne radi link
|
||
![]() |
||
|
meni radi, izgleda fora........šteta kaj ne pijem više
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
meni i dalje ne radi
![]() |
||
![]() |
||
|
eeee radi... pa ovo je zbilja da se opiješ u roku naglo
|
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
Ma... ja ne pijem... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
bas i nepijen tako da... eventualno neka lula mira uz igru bi mogla proc.onako zapalis pa u krug
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |