sta kazete? |
Post Reply |
Author | ||
jojo
Viden/a u gymu Joined: 20 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Lipanj 2007 at 22:49 |
|
hvala, jedan je odgovor bio dosta, brisem intimu...
Edited by jojo |
||
jojo
Viden/a u gymu Joined: 20 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e da i sve do koji sat niste bili sigurni da li vam je ikad bilo svejedno...
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cudno da su to uvijek muske manipulacije,,,,, zene razmisljaju mozgom i sve sto se desi, desi se promisljeno,matematicki tacno proracunato,,nema tu desilo se , mi muskarci razmisljamo nagonom..vidis curu izgleda kao raketa,,, ma ostavio bih sve..brzo slijedi kajanje ali sta je tu je ......prijateljica a krenula sa tvojim deckom,,nije joj puno trebalo da se zaljubi,,,,nakon duzeg vremena sjetila se reci da je pogrijesila,,,,uvijek ista prica ,,,,,,,,,tebi nije trebalo bas puno da prihvatis njegovu kafu,,,,znaci da si svjesno usla u to,,,,,nema to mi smo prijatelji,,u pitanju su zenske kalkulacije........... Sta bih ja uradio??????????? zatvorio bih tu temu za sva vremena,,,,izasao bih van i gledao ljude,,,,,,,,,toliko je vani osoba koje su iskrene i dobre a usamljene su,,,samo fali jedan korak do srece,,tko ce ga napraviti taj pobjedjuje ,,zavrsio bih tu pricu....pronasao bi sebi djevojku ili nedaj boze da sam homoseksualac decka i krenuo,, .............nakon losega vremena mora doci dobro vrijeme,, staro je pravilo..................--ZABORAVI-- pjesma od BIJELOGA DUGMETA...........
.P.S izvinjavam se svim feministima zbog ponekih grubosti
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam ni stigla vidjeti problem.....
|
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a voljela bi znati o cemu se radi............. aaaa |
||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ja sam htjela vidit...
|
||
http://sportprehrana.bloger.hr/
|
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
nazalost,,repriza tog filma zbog tehnickih nedostataka je nemoguca.............. |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
OOOOOOOOOOO DAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! |
||
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Potrebna vam je samo minuta da vam se netko svidi,sat da se zaljubite ,dan da nekoga zavolite ali potreban je cijeli zivot da zaboravite..... ljubav pocinje osmjehom ,raste poljubcom i zavrsava suzom....
NESTO U TOM STILU......jojo muke
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |