Zobene palacinke s preljevom od vanilije |
Post Reply |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Sijecanj 2011 at 18:19 |
|
palacinke: š00g zobenih š00g posnog š00ml mlijeka 20g wheya od vanilije cimet š jaje preljev: 20g wheya od vanilije 50g posnog voda zobene dobrano samljeti u prah, dodati ostale sastojke i dobrano promiješati. ispeci na teflonskoj (il drugoj tavi koja ne ljepi) bez ulja, okrenut sa svake strane i to je to. što se tice preljeva, pomiješat sir i whey, vode dodati po želji dok se ne dobije željena gustoca. omjer proteina i ugljikohidrata je otprilike š:š |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Popravljaš se, ugodno sam iznenađena!!!
|
||
LiveStrong
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
upustit cu se u ovu avanturu, pa javim kako je prošla kuhinja
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sad i možeš btw, ti možeš komotno šecera si dodat ak ti nije dovoljno slatko zika thnx |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je tebi palacinka???? to je splacina ženo!!!!! kako može palacinka bit 2cm debljine????? to su neke slavonske sigurno
mi to na tanko pa zarolamo :)) al svejedno mi se pjažaju :) pizdo sisata |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
ništa u slavoniji nije tanko |
||
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probat cu sutra ujutro
imam samo jedno pitanje to su obicne zobene ili mješane(tipa musli) |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
obicne zobene, one za 5kn/500g |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probao, al sam stavio whey od cokolade
i prelio medom fenomenalno |
||
will smoke your weed for food!
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
amerikanci rade ovakve, debele.. i to se ne rola onda nego prelije sirupom jede nožem i vilicom |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
mogao si i fotku nabacit |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svaka cast Thorn! Po slikama izgledaju njami! Prvom prilikom i probam |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |