Nije više od sutra, nego od danas |
Post Reply |
Author | |
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Sijecanj 2011 at 09:26 |
Vjezbam ja vec neke dvije godine u teretani. Ono. Nekad stignem, a nekad i ne stignem. Pa sam odlucila da pocinjem biti malo redovnija. I stvarno jesam osim tjedna oko Božica, naravno . Inace od tada idem tri puta tjedno. Kružni trening po nekom mom nahođenju šta sam ja citala ovdje... I sad bi ja više, bolje. Da ipak vidim malo nekog napretka.... Vaga me ubija. A dobila sam sinoc dodatnu motivaciju. I da... Bila sam na rubu da se prijavim u transformere. aL onda sam skuzila da ce jako brzo zavrsiti. Pa me evo sada ovdje. Uputite me gdje dalje |
|
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hihihi tako treba samo volja
Napiši nam koliko si visoka i koliko kila imaš Najbolje da otvoriš temu u transformaciji Nema bojazni uvijek cemo te motivirati |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Po cemu si zakljucila da transformacije završavaju!?! Transformiraj se - procitaj ovdje detaljnije Svaka 3 mjeseca se gleda i dijeli nagrada onome tko je napravio najveci napredak, slobodno otvori tamo svoju temu i napiši svoju prehranu, trening, stavi slike i trudit cemo se da ti pomognemo i usmjerimo te dalje! |
|
LiveStrong
|
|
felicity
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Heheheh. Izgleda da sam uhvatila onaj dio 3 mjeseca. A ne SVAKO tri mjeseca... Moja greška! Hej! Pa onda se i ja odoh transformirati! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Tako treba, na transformaciju! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla Felicity
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |