pozdrav |
Post Reply |
Author | |
fight
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Veljaca 2011 at 14:21 |
zovem se Alan ,imam 42 godine, živim ali ne radim, u Rijeci. nesto vise od tri godine vježam na multigym spravi. u pocetku svakodnevno , zadnjih pola godine 4 puta tjedno nesto vise od sat vremena. ono sto sam želio uglavnom sam postigao ,a to je bolje fizicko stanje i sam izgled. vježbat cu najvjerojatnije dok god budem mogao.htio bih nauciti više o prehrani o kojoj uopce ne vodim racuna, od clanova koji imaju iskustva.toliko o meni ..
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
hm
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao! O prehrani ceš najviše nauciti tako da
pocneš citati forum, na njemu se nalazi sve Možeš slobodno napisati i kako se hraniš.... |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
fight
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
uglavnom doruckujem jaja, tunjevinu i slicno. rucam ono što
se kuha , ato je uglavnom riba,piletina ,vrlo rjetko svinjetina.kao prilog krumpir,riža,grah i sezonsko povrce.veceram uglavnom nareske,paštetu ili marmeladu s kruhom.jedem i dosta voca ali bar jedanput tjedno neki kolaci.jedino pazim da ne jedem poslje 20h.spomenucu da sam alergican na mlijeko i ne volim margarin i maslac.možda pretjerujem sa šecerom ali imam dojam da ga organizam traži.inace,visok sam š89cm i imam 92kg, a prije sam imao oko 77kg i težinu sam dobivao postepeno kroz ove 3 godine. volio bih dobiti još možda 2 ili 3 kg i izgubiti nekoliko posto tjelesne masti. |
|
bluearmy
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav!
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trebaš imati 5-6 malih obroka dnevno, a ne samo 3 glavna I za veceru nikako ne bi trebao jesti nareske, paštete i kruh... Sve u svemu, baci se ti na citanje foruma |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |