Dnevni unos tekucine |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Ožujak 2011 at 13:58 |
|
Eto, zanima me koliko dnevno unosite tekucine, i što to najcešce (voda, cajevi, kava itd.)
Pijem pretežito vodu, 3-4l dnevno, po ljeti i više. Zeleni caj također nekad roknem Edited by Pitbull |
||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja oko 2 l vode, 2 šalice kave, 3 3dcl šalice caja (i to pokušavam smanjit na jednu jer previše caja i kave može samo štetiti, a ne doprinositi, mada moram priznat da sam se pomalo navukla na to )
|
||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U dane treninga utezima popijem oko 5 litara vode, kavu ne pijem, ali uzmem prije treninga kofein u tableti
|
||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oko 2-3l po danu, na dan treninga i vise cca 4l, a po ljeti takodjer jos vise. Samo voda nista drugo, kava ne, caj rijetko, mlijeko nikako kao ni sokovi. Iznimka je cijeđeni sok od nekog voca.
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slobodno rokaj po zelenom caju btw. zaboravio sam spomenuti, pijem i mlijeko, tj. jedem zobene u njemu |
||
spicy91
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 275 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja pijem oko 2-3 litre vode..cesto i oko litru-dvije caja-bez icega..
kavu ne pijem,pila sam ju samo par puta zbog probave,više ne.. tu i tamo šalica mlijeka,također ne precesto |
||
Discipline is remembering what you want.
|
||
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe, sa zelenog sam se trenutno prebacila na crni, al mogu rec da mi je zeleni definitivno bolji! ovaj crni mi niš ne valja... |
||
When all else fails, persistence prevails. =)
|
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kroz jutro 2-3 caše vode, mlijeko
popodne isto 2-3, a poslije treninga redovno više od pola l... caj tu i tamo, kava rijetko.. |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dorucak mlijeko sa zaobenim...
Pa kava s puno mlijeka ona šalica od 3dcl. Ostatak dana oko 2l vode raspoređene i onda na treningu obavezno litru... Tu i tamo ubacim cedevitu ako zafali nešto slatko. |
||
hm
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pijem 2-3 litre vode a u dane treninga pojacam a svako jutro uz zobene 3dcl mlijeka tako da mi unos bude cirka 3 litre, možda više...
Zeleni caj pijem povremeno, više ne mogu uživat u njemu jer sam ga popio na hektolitre |
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Promijeni zeleni caj Kupi neki sa dodanim okusom (zeleni sa mentom ili jasminom, i sl), žuti ili onaj u listicima (sencha, kukicha, hoicha) koji su isto vrste zelenog, ali im se okusi razlikuju Ako si zapeo na zelenom od Franka onda te kužim, jer je to sh*t zeleni caj kakvih sve odlicnih ima kad kreneš mjenjati i isprobavati |
||
Lady_Y
Cita FAQ Joined: 27 Listopad 2010 Location: Cocos (Keeling) Islands Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
caj od koprive! puuuuno caja od koprive
jako dobar |
||
Passiongym
Viden/a u gymu Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Popijem oko 3-4 litre vode + š-2 kave bez mlijeka sa stevijom i š-2 caja biljna.
|
||
spicy91
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 275 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja se cesto nemogu natjerat da popijem puuuno vode,pogotovo ako manje jedem,pa si "skuham caj"-na litru vode stavim 2 vrecice caja,tek toliko za okus malo,i ostavim da se ohladi,i toga bi mogla popiti 398593 litara:)
|
||
Discipline is remembering what you want.
|
||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma probao sam više vrsta zelenog ali nekako mi ga više nije fora pit, popijem ga kao na silu zato sam odustao i sad si bolje složim instant kavu prije jutarnjeg LI kardia ili treninga s utezima a inace samo vodu pijem |
||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Obicno pijem do 2l vode, a u dane treninga do 5l H2O :)
|
||
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |