Eto i mene |
Post Reply |
Author | |
naturalsplit
Cita FAQ Joined: 12 Lipanj 2011 Location: Split Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Lipanj 2011 at 14:23 |
Dakle zovem se Mario, dolazim iz Splita, 20 mi je godina.
Sportom se bavim od 6. godine, mada otkako sam lomio kljucnu kost (citaj - po pola) kad sam ima š6. godina i ne baš toliko cesto. Nedavno sam se vratia u vode sporta odlucan o svojoj fizickoj i psihickoj spremi, jer sam se stvarno zapustia otkako mi se taj incident desia, i sad je vrijeme da se to vrati u normalu. Stoga, sam doša ovde, ako ne iz ijednog razloga drugog, pomoc drugima koji neznaju nešto šta ja znam. Nadam se da cu šta više ljudi pomoc, a i ako ja ne budem nešto zna da ce oni meni pomoc. Lijep pozdrav svima i do tipkanja. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesi išao gađati homoseksualce?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
nadam se da nije
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
btw. dobrodošao Edited by Pitbull |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha... sjecam se rasprave u kojoj si bila ukljucena.. glede homoseksualaca.. odmah si stala u njihovu obranu |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Di je ta rasprava da se i ja ukljucim
Dobrodošao Mario, cemo si svi skupa lijepo pomoc ...ako ne odjedriš brzo kako to vec biva... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
naturalsplit
Cita FAQ Joined: 12 Lipanj 2011 Location: Split Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovi, nisam iša na pride, ne podržavam te parade, ali protiv homoseksualaca nemam ništa protiv dok god to rade u svojoj privatnosti, ka i mi šta radimo.
Hvala vam na toploj dobrodošlici, i necu odjedrit brzo, osim ako se nekim cudom ne desi da dobijem na lutrij :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |