Pozdrav!! |
Post Reply |
Author | |
MalaAna333
Cita FAQ Joined: 31 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Kolovoz 2011 at 10:30 |
Ajde da se i ja predstavim:) Imam 22 godine, visina š60, težina 49/50 kg...Vec negdje pola godine idem u teretanu, istina neredovito ali sam se samo malo "ufuravala" Cilj odlaska u teretanu nije da smršavim jer smatram da mi to nije potrebno, nego da se samo malo "ucvrstim". Prije dvije godine smršavila sam negdje 8, 9 kila i na podrucju ruku i bedara to mi se najviše vidi, a i radim takav posao da 7 sati dnevno samo sjedim pa mi je i iz tog razloga potrebna teretana da se malo razgibam. Vidim da ovdje ima puno zanimljivih stvarcica za procitati pa se nadam da cu i uspjeti u svom naumu.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |