100% whey proteine ili volumass 35..?? |
Post Reply |
Author | ||
scitecman
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2011 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Listopad 2011 at 16:49 |
|
Bok.Zanima me koji uzet od ova dva, oba imaju u sebi cisti whey, ali volumass ima jos i creatin.Uzeti š00% whey, volumass ili neki treci(ali da je cijena u tom rangu 200-250kn)...??
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji ti je cilj - povecanje mase ili definicija? Preporucio bih Multipower ili Twinlab proizvode, radije nego Scitec. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
scitecman
Post Options
Thanks(0)
|
|
cilj mi je povecanje mase sto vise, aha, a koji od proizvoda preporucas i da pitam preparat dymatize elite whey, da li je on dobar za povecanje mase.hvala
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dynatize Elite Whey je klasicni whey protein, on ti je tu da zamijeniš prvi obrok poslije treninga i da dobiješ sve potrebne nutrijente. Za masu ti treba neki mix proteina, ugljikohidrata i kreatina - probaj ovo: Weight Gainer 2,5 kg- Multipower |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bilo što bez UH ne može biti za mjena za prvi obrok poslje treninga., pa tako ni obican whey. Poslije treninga se pije ili mass gainer ili whey sa šecerom. p.s mislim da ti proizvođaci koje si naveo nisu u cjenovnom rangu koji je on tražio... Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
scitecman
Post Options
Thanks(0)
|
|
a kad bih kupio weight gainer i plus dekstroza, mogu tako piti ili moze samo weight bez potrebe secera..??
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Weight gainer imaju u sebi vec šecere. Eventualno ovisno o sadržaju možeš dodati dekstroze za pwm
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
scitecman
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha..ok..a sto se tice mass gainera i weight gainera el ima neke razlike...??
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
U nazivu :) gledaj sastav i cjenu, i obicno ti inace bude jefitnije kuptiti whey i dodati mu šecer ;)
|
||
||
scitecman
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok...thx
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ptice na granama vec znaju da uz whey ide i glukoza.. Osnova mu je ovdje whey ili gainer neki, dodatak glukoza.
|
||
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam smatrao da mi se treba drugcije i/ili detaljnije objasniti, a njegova daljnja pitanja i zahvala potvrđuju da sam bio u pravu. Izgleda da si dobar izbor napravio sa svojim prvim moderatorom :) |
||
||
hrki91
Cita FAQ Joined: 21 Listopad 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ej ljudi imam samo jedno pitanje koje nigdje nemogu nac...mass gainer u sebi sadrzi kreatin...dali je potrebna faza punjenja i faza odmora od uzimanja gainera...nadam se brzom odgovoru..hvala
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije ti potrebna faza punjenja i odmora jer gaineri sadrže obicno oko š-2 g kreatina. A i uglavnom gainere piješ dok ne dobiješ na masi, cca. 30-60 dana - ne više..
|
||
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gaineri se piju dok god se ne unosi dovoljno kalorija putem hrane, nema potrebe za određivanjem ikakvih vremenskih granica. Kad ne možeš pojesti obrok, popiješ gainer.. to je poanta |
||
||
scitecman
Post Options
Thanks(0)
|
|
kupujem whey + sekstroza i to je to..;)
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |