Kad raditi kardio? |
Post Reply |
Author | |
samsung11
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Studeni 2011 at 20:00 |
Ovako, treniram 4 puta tjedno. Pon i cetv. gornji dio tijela. a uto. i pet. donji dio tijela.
Kad i koliko kardia smijjem da radim? Treba mi puno kondicije na proljece. Tako da bi za sad radio oko š sat kardia, poslije nove godine sat i po ili dva... Problem je sto nemam vremena da treniram dva puta dnevno, pa recimo da radim kardio ujutro a tegove navece. I ovo mi je tijesno... A niko mi ne preporucuje da mi trening traje duze od sat... hvala... |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
cek, koji je tvoj cilj? smrsavit, nabit kondiciju, sta?
Ako je mrsavljenje, onda 30min kardia neposredno nakon utega, a srijedom i subotom na prazan zeludac 45-60min laganog kardia.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
samsung11
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
vise nabijanje kondicije...planiram polumaraton i mozda koji triatlon na ljeto...ali treba mi i mase...
sad ako previse bude kardia strah me da se ne istopim previse... |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
istopit ces se ako ne budes jeo dovoljno.. izracunaj si bazalni, izracunaj koliko trosis trcanjem kalorija, i onda to zbroji, i nastoj pojesti vise od toga :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako ti je ovo prvo cilj onda si krivo bazirao trening, prvenstvcno bi trebao razmišljati o trcanju i poboljšanju izdržljivosti i slicno , a eventualno odraditi teretanu ukoliko stigneš.......masa i maratoni, triatloni i ne idu jedno uz drugo baš.....ovak ce ispasti da ceš biti manjkav u obje kategorije, nit masivan, nit imao bolje rezultate u trcanju |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |