Hello :) |
Post Reply |
Author | |
Tarzan
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Studeni 2011 at 02:52 |
Prije svega svima srdacan pozdrav :)
Zovem se Luka i imam š8 godina. Vec se neko vrijeme vrzmam po ovoj stranici i odlucio sam se prijaviti na forum cisto da vidim kakvih sve ljudi tu ima :) Naravno uz tu znatizelju, prijavio sam se da bi s vama razmjenjivao informacije o treninzima suplementaciji i nacinu zivota jednog sportasa opcenito...Bodybuilding je bio moja "prva ljubav" jos od kad sam vidio tatu kako dize utege prije š2 godina... rekreativno sam po doma vjezbao od š0 godine do š5 bez ikakvog znanja i opreme, ali odlucio sam se tada na korak dalje i poceo proucavati literaturu...u teretanu sam krenuo s š6 godina. Bio sam visok š83, isto kao i sada, i tezak 64 kilograma, sada sam na 79.4 negdje :) smatram da imam dosta znanja o nacinu zivota jednog bodybuildera i cvrsto sam odlucio da cu jednog dana otici na natjecanje (ako bude srece vec iduce godine u kategoriji do 85 kg) ali to je tek ideja... Veselim se razmjeni savjeta i naputaka s vama :)! |
|
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej, dobrodošao - slobodno se ukljuci u sve rasprave.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao Luka ;)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
flaviann
Cita FAQ Joined: 16 Studeni 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Flavian š8 god.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |