Zdravooo, hitno trebaju ideje |
Post Reply |
Author | |
Seamen
Cita FAQ Joined: 25 Studeni 2011 Location: Herceg Novi Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Studeni 2011 at 20:20 |
Radim na Kruzeru, malo starijem i ogranicen sam sa spravama u teretani!!! Trebalo bi mi par ideja kako smraati sa ovim spravama i malo zategnuti telo?
Unapred VELIKO HVALA SVIMA na dobrim idejama!!! Imam : BICIKLO STEPER LEPTIR MASINU BENDZ KLUPU SA SVIM TEGOVIMA I nesto malo BUCICA!!! Malo ali iz ovoga nekako moram najbolje izvuc , POMAGAJTEEE!!!
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa to je vec jako puno što imaš, to je vec dovoljno za sve, samo moraš znati na kako sa tim spravama odraditi komplet mišica na tijelu.
Opet ako misliš da nije dovoljno, postoje mnoge korisne vježbe za koje ti ne trebaju sprave, samo malo pronjuši sajt i naci ceš sve za sebe! |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |