Nova ja, pocetak-nastavak |
Post Reply |
Author | |
Nyx
Cita FAQ Joined: 30 Studeni 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2011 at 19:25 |
:) za pocetak osmeh, jer sam uvek nasmejana i pozitivna
Zovem se Tijana, zivim u Beogradu. Imam 20 godina, studiram psihologiju. Hobija imam mnogo: fotografija, crtanje, izrada nakita,.. Umetnost generalno obozavam :) kao i putovanja, ali vise od toga volim prirodu i zdravlje, a najvise volim zivot. Kao mala bila sam slatka buca. Kasnije sam, kazu, postala lepa i krupna (nece da koriste rec 'debela'). Tokom srednje skole sa 92.5kg ugojila sam se na š05, tokom prve godine fakulteta cak sam i šš6kg imala u jednom momentu. Moram priznati da nisam sigurna sta se u mom mozgu desavalo. Sada kad pomislim na sve to- grozno! šš.9.20šš. tokom brzog hodanja u parku odlucila sam- Promenicu se! I promena je zaista tu krenula. š2.9. krenula sam sa UN dijetom (šš2kg) i do danas smrsala na 93kg. Gotovo svakog dana sam brzo hodala i odradila par puta Belly dance fitness (trbusni ples jako volim, takodje). Osecam se dobro fizicki, ali mi je UN dijeta dosadila (oni koji znaju njene principe da se jede sto za rucak to i za veceru i svaki dan odredjena hrana mozda ce znati o cemu govorim) i dolazi period ispitnih rokova i ucenja po prosecno 8h dnevno. Osecam potrebu za promenom, ali to mora biti jos jedna promena na bolje. Kad smo vec kod promena, najveca promena je zapravo u mom stavu: ranije je on bio Uspecu, dok je sada Uspevam! :) Elem, š2.š2.krecem na rezim ishrane po Dr.Heju (opisacu rezim, nadam se da ce naici na odobravanje, barem vecinsko) i zelim da uvedem fizicku aktivnost drugaciju (od trenutnih 60minuta brzog hoda po glavnim ulicama uzbrdo-nizbrdo) kako bih pocela da se zatezem. Volim da vezbam, odlicno se osecam kada sam aktivna. Zelim da se hranim mnogo zdravije i raznovrsnije. Zelim da budem zdrava i u dobroj formi. Volju imam, plan- delimicno. Potrebna mi je pomoc :) saveti su dobrodosli. Veoma me motivise komunikacija sa ljudima koji su uspesni, slusam savete, ne volim da krsim pravila. Napisah svasta po nesto, nadam se dovoljno da se bar delimicno sagleda situacija u kojoj sam. Imam jedno pitanje: da li ovde mogu negde da vodim svoj dnevnik ili da otvorim blog ili kako sve to funkcionise? Pozdravljam vas sve Edited by Nyx |
|
ToDi
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2011 Location: Osijek Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla nam, Tijana. :D
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Tijana! Dobrodošla
Možeš otvoriti temu ovdje: https://www.fitness.com.hr/forum/transformiraj-se_forum33.html te tamo voditi dnevnik (staviti i slike ako želiš)... Napisati prehranu, tocan trening, pitati sve što te muci... Edited by zika |
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |