Vježbe za donji dio leda, bol u ledima |
Post Reply |
Author | ||
S0nic
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Prosinac 2011 at 04:30 |
|
zadnjih godinu dana imam bol u donjem dijelu leđa diskovi nekad i sredina najcešce desni disk , imam 30 god i cijeli život ništa ne treniram (osim pola godine u teretani prije 2 godine i tad sam se super osjecao) sate provodim na kompjuteru a na poslu stojim na mjestu , dobio malo stomaka a kako sam mršav odma me pocela zatezat leđa pretežno kad se trebam sagnuti uglavnom osjecam kao da sam težak leđima tj. da ne mogu podnjeti teret, sad odlucio sam doma raditi neke vježbe pa ako mi neko može preporuciti šta da radim isto tako sam mislio kupiti spravu na kojoj mogu raditi vježbu ekstenzija leđa na njoj sam dosta radio u teretani dok sam išao tih pola godine to je ova sprava:
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/video/ledjna-ekstenzija-s-rukama-na-glavi.aspx pa eto ako neko moze da mi pomogne sa vježbama za trbušne i donji dio leđa bez sprava dok ne kupim ovu spravicu na gornjem linku hvala |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radi varijante plankova i "superman holdova"
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slažem se :P
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se ne slažem... mislim da i to....ali nakon podloge sa tepautskim vježbama...statike za leđa i trrbuh.... bilo bi dobro da odeš da ti netko pokaže vježbe za kralježnicu, a onda ove vježbe ka nadogradnja dapace....
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
najbolje nek se tebi javi na terapiju |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam to rekla...ali može ;) :P
|
||
S0nic
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.ehow.com/video_235š743_hot-do-superman-core-exercise.html to je ovo ako se ne varam, kaze da zadrzim od 30 sekundi do minute i koliko takvih da uradim? |
||
Friendly
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2011 Location: zagreb Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
o vježbama ce iskusniji, a ja cu samo bacit bubicu: na cemu spavaš?
ja sam promijenila madrac kad više nisam mogla ustat iz kreveta, doslovno me trebalo izvlaciti. imala sam neki fini i ne baš za malo novaca kupljen, no meni ocito nije odgovarao. od kad sam ga izbacila, preporodila sam se (vježbanje je došlo kasnije). iako i dalje radim isti posao i imam ista opterecenja kao i prije, leđa su mi zahvalna za svaku kunu uloženu u kvalitetno spavanje. |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |