Zelim izgraditi misicnu masu |
Post Reply |
Author | |
spideer
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2007 at 12:13 |
ovako prosjecno sam zgoljav tinjedjer imam š7 god i zanima me kako bi mogao doma uz pomoc nekih vjezbi bez sprava izgraditi neku misicnu masu nista puno samo da me nebude sram skinut majcu....unaprjed hvala
|
|
je**s nebo kad nemogu poletit
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
spideer dobrodosao
slobodno procitas ovaj clanak: https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbanje/Trening-doma.aspx |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
posto ti ne treba "nista puno", dovoljni ce ti biti utezi od po š0-ak kila ( za ruke i ramena ) u kombinaciji s vjezbama za prsa, trbuh i ledja ( sklekovi i slicno... ) radi 3 put tjedno po 45 minuta i prilagodi prehranu ( svjezi sir, riba, piletina, ... ) |
|
habitus
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
promjena vjezbi donosi napredak,auvijek iste vjezbe dnose napredak samo do odredjenog nivoa,pa dalje ne ide nikako |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |