Prehrana vs Trening |
Post Reply |
Author | |
The greatest
Cita FAQ Joined: 08 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Veljaca 2012 at 16:39 |
Pozdrav svima,
htio bih zapoceti raspravu o tome što je važnije prehrana ili trening? Iako jedno bez drugoga ne mogu ljudi cešce zanemaruju prehranu. Zašto? Moje je mišljenje da je prehrana 60-70% rezultata, a trening ostalo, volio bih cut i tudja mišljenja i iskustva vezana uz ovu temu. |
|
www.zdravaprehrana24.com
-Sve što trebaš znati o zdravoj prehrani- |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
A teško je to rec, pocetnicima je mozda hrana od vece koristi neg trening jer im gotovo bilo kakav program treninga ce dati rezultate do odredjene mjere, bilo to hipertrofija ili fat loss, ali kasnije kad vise nismo "pocetnici" rekao bi da se to izjednacava , cak prelazi na stranu treninga, ali to je i onako filozofsko pitanje
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
You can't out train a sh*tty diet. No matter how you train!
|
|
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam probao i dobar trening ( 6 puta tjedno i 7 dan satak istezanja ) + loša prehrana ( znaci jeo sam što mi padne na pamet , nisam imao PWM niti išta ) , a i probao sam slabiji trening ( 3 puta tjedno ) i jako dobru prehranu . Meni je više odgovarala ova varijanta sa dobrim treningom i tad sam i najbolje izgledao i imao najvišu kilažu ( što mi je i cilj ) . Sad možda i ne treba mene uzeti za primjer jer imam malo bolju genetiku :D
Edited by Wooz - 10 Veljaca 2012 at 17:18 |
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
A sta ga znam, mislim da se izjednacava i da ako nesto ide u ekstremno lose ovo drugo, koliko god dobro bilo, ne moze da ga izbalansira... Iskreno, mene najvise trening i kretanje spasavaju - u poslednje vreme sam sjebala ishranu samo tako (mada opet nije grozna i junkerska, samo nije dobra kao sto je bila) ali opet mi se nije pogorsala forma koliko je mogla bas zato sto se vecito krecem i redovno, makar nesto treniram.
E sad, hiljadu je tu faktora...Genetika, pol, konstitucija, vrsta treninga, ishrana... I ne znam ni koliko mozes odraditi kvalietan trening koji ce koristiti tvom telu ako ga hranis djubretom. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |