D:Pametno mršavljenje (Gym_Girl blog) |
Post Reply |
Author | |
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2012 at 13:58 |
Kada sam logiran ne mogu vidjeti niti jedan blog ili clanak ovo je greška: "Server Error in '/' Application. Probao sam sa više kompjutera. To je pitanje na koje vecina,ali ne svi,vremenom dodju,da pocnem od sebe nije mi jasno zašto sam sa 20god. radio sve krivo unatoc citanju literature,sve je lijepo pisalo ali fokus je problem,nažalost vecina cuje šta želi da cuje.Pomanjkanje koncentracije,strah priznati da se nešto radi krivo,stalne optužbe na vanjske faktore,isto je u poslu kojim se trenutno bavim,do nekih jednostavno ne dopire pa ja ih ne optužujem,šta ce,nisu krivi. Kažu da se tijelo razvija do 18god,ali nisu govorili da se mozak i nervni završeci razvijaju do 27 godine i više,i sada ako je netko u tom osjetljivom razdoblju "testirao" alkohol,cigarete,razne stimulanse,kako da takva osoba sada može razumjeti uzrocno-posljedicne veze dijete? Ne znam ko je izumio rijec dijeta,bolje režim prehrane. Edited by Igor - 14 Veljaca 2012 at 14:01 |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zahvaljujemo na prijavi greške.
Javili smo programeru ovu grešku, probati cemo to što prije riješiti. Svakako se još javim u ovu temu cim riješimo problem. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |