D: Program treninga za mišicnu definiciju |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
bboy
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2012 at 15:37 |
najbolji program do sad!
|
|
kate123
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo sam ga zavrsija,super program ,....u 6 tjedana sam spustija postotak masti s 24%na 20%..Ja super zadovoljan
|
|
shone87
Cita FAQ Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
da li se u ovom trenigu sa ovolikim brojem ponavljanja gubi misicna masa?
|
|
majka
Cita FAQ Joined: 17 Travanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
ese može umisto subote aerobni trenig staviti u cetvratak
|
|
peko36
Cita FAQ Joined: 19 Travanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam pri kraju ovog treninga a do sada sam zadovoljan , znaci rezultati su mi vidljivi od topljenja masti do definicije
|
|
Kapo
Cita FAQ Joined: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa reci cu ti kada zavrsim, ali mi djeluje dobro.:-) Posto imam namjeru da skinem 10-15 kg. Jbg, godine idu, masa se sve teze podnosi.:-)
|
|
ace
Cita FAQ Joined: 12 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
a sta je sa unos masti? pishe samo za proteini i uh... to bi negde za mene ukupno bilo 1600 kalorija dnevno, nemoguke da izdrzim sav teret i posao sa toliko malo kalorija
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti piše samo za uh i p, odrediš si sam deficit u kojem ceš bit, koji ti odgovara, i vidiš koliko ti fali do tog broja kad zbrojiš uh i p. Ono što ostane ostane za masti (broj kcal podijeliš sa 9 da vidiš koliko g masti ti treba). I to je to Ne moraš ti bit na 1600 kcal. Toliko npr. vuceš iz UH-a i P, razliku do svojih kalorija nadoknadiš mastima.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Ivan1986
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Smatram da je najbolje napraviti deficit izmedju 200 i 600 kalorija dnevno.Izracunaj svoju dnevnu potrosnju kalorija po formuli (BMRXTDEE)x1.1. i od te sume odbi (200-600).Malo matematike,zdrava hrana i vjezbanje cine cuda;).
Mislim da je idealan omjer; 60-70% proteina, 20-30% ugljikohidrata,5-10% masti. Pred natjecanje BB izbacuju masti ili ih svedu na 5%. |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da ti formula malo šteka bmr x tdee??
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Ivan1986
Post Options
Thanks(0)
|
Slavonka moram te razocarati formula mi ne steka:....
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
kak ne... bmr mi je 1700..tdee oko 2400... i 1700 x 2400 = jako puno
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ivane, TDEE je ukupna dnevna potrošnja, znaci BMR * faktor aktivnosti, u Slavonkinom primjeru 2400 kcal. Ti si vjerojatno mislio na to da se BMR množi sa tim faktorom pa se dobije ukupna dnevna potrošnja...dobro si mislio ali si se krivo izrazio :)
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Ivan1986
Post Options
Thanks(0)
|
Stamparska greska cure.Hvala sta se brinete o mojim greskama.
TDEE se pomnozi sa 1.1 jer tih 10% je energija koja probavljuje hranu. BMR-basal metabolic rate (jel se s time slazemo?) je broj koji govori koliko tvoj organizam trosi kalorija dok miruje. Drugi parametar je TDEE-total daily energy expenditure. Znaci pitanje je dal sjedis cijeli dan,jesi,umjereno,izrazito ili esktremno aktivan. Ako sam u krivu molim vas ispravite me. |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehe ma ok, samo je trebalo navest da se radi o faktoru aktivnosti, ne o ukupnoj potrošnji, di bi nas taj umnožak doveo :)) Znaci BMR*faktor aktivnosti = TDEE
..a ovo za probavu, ne znam koliko bi se time zamarala :) Uostalom, same ove racunice su nestabilne....treba izracunat i pratit. Cesto to nije taj broj. Okvirno ok. |
|
|
DINONNN
Cita FAQ Joined: 03 Rujan 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
ekipo moze li mala pomoc ????? zelim izgubiti nekih 15 kg i naravno vratiti se treningu , ima li ko kakav program za trening i pravilnu ishranu. hvala vam unaprijed..... POZZZ
|
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |