Herbalife proizvod da ili ne ?? ;) |
Post Reply |
Author | |
Cofaa
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Ožujak 2012 at 18:33 |
Pozdrav ljudi zanima me vaša iskustva sa Herbalife proizvodima i da su vam pomogli ? :D
|
|
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima sam jedno iskustvo, ujedino i zadnje, na nekoj herbalife prezentacij u jednom hotelu ovde u splitu. prvo šta sam primjetija je da je okus od svakog proizvoda grozan, da je svaki proizvod skup, a kvalitetu necu komentirat jer nisam koristija njihove proizvode na duži period vremena. doduše procita sam etiketu iza jednog proizvoda kao"zamjenski obrok", vidija da ima tona šecera, i to je bilo to uglavnom.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma hocemo li ikada završit pricu s tim herbalifeom
Je cofaa, sigurno ima ekipe kojoj su pomogli ali ne znam da li kuže koji su pravi razlozi iza te "pomoci"...preskupo, nepotrebno i štufno za pisat o tome više :) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Cofaa
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe ma znam to i ja mislim da je bzv bacanje love na to htio sam samo cuti iskustva nekih koji su to probali ;)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
a što? I reci ce ti da su oduševljeni i da su napokon nakon 20 god našli rješenje za koje su mislili da se nikad nece nac :) ...a ne znaju da bi isti efekt dobili da su ta 2 obroka zamijenili obicnim obrocima iste kalorijske vrijednosti, hranjivim i uravnoteženim.....sve je stvar kalorija i uravnoteženosti nutrijenata i nije ni cudo da ljudi mršave ko blentavi kad pun tanjur pašte + pol kutije keksa navecer zamijene shakeom od kolko....100-200 kcal......bla, bla, bla...jednom sam naletjela na forum o tome, došlo mi je da se registriram samo da ih razbistrim malo...al ono....nema smisla, neka se ljudi vesele, ima se para vidim kad se tako olako daju :)
Edited by Gym_girl - 10 Ožujak 2012 at 00:09 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |