Whey i glukoza poslije jutarnjeg trcanja |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Ožujak 2012 at 22:50 |
Da li da poslije jutarnjeg trcanja(na prazan želudac,trajanje oko 1h) uzimam whey+glukoza+voda ili samo whey bez glukoze?
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Katastrofa.
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Do sad sam uzimao ovu prvu opciju ali sam na nekom forumu procitao da ne treba poslije trcanje uzimati glukozu nego whey sam pa sad nisam siguran što je ispravno.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa nakon nekog hiita koji je intenzivan moze whey i glukoza,al ako je vec jutarnji kardio i to na prazan zeludac zasto nebi whey i zobene poslin tog trcanja.a i nemoj trcat toliko na prazan zeludac
Edited by zmaj - 26 Ožujak 2012 at 00:02 |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kog vraga uopce trciš natašte 1h? Kog vraga ce ti glukoza poslije toga? Koja ti je funkcija samog wheya? ...ni jedno, ni drugo, ni trece nije ispravno |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
kaj je na kraju ispravno - popit whey nakon vecernje aerobne aktivnosti (zumba ili ples) ili ne? treba bit neka vecera, to znam. možda bolje posni ili kazein?
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa najbolje bi bilo nesto mesan i kompleksnih UH a prije spavanja kazein i malo masti,moze riblje ulje
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti, Zmaju! ah, a kad su treninzi kasni, tipa do 22h, onda mi se baš i ne jede meso... al hvala na savjetu
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |