New Posts New Posts RSS Feed - sandbag
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

sandbag

Post Reply Post Reply
Author
baba44 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote baba44 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: sandbag
    Posted: 28 Ožujak 2012 at 21:19
zpdj
pozz,svima! imam pitanje.

imam 44 god. bila sam debela(80kg),sad imam 55,visoka oko 162 cm.
pocela sam vježbati,(jer sam se omlohavila),lagano.sama doma, samo na pilates lopti,i bucice od 3kg.
pronašla sam ovdje zanimljivih stvari i savjeta. gledam dosta i bodyrock tv,i tražim vježbe i isprobavam. pocela sam prije godinu dana i sve više radim i vježbam i sve više toga mogu,bez obzira na godine.

sad vidim mišice za koje nisam ni znala da ih imam
i zadovoljna sam izgledom,napokon,ali htjela bi vidjeti koliko mogu postici,sama doma bez odlaska u teretanu,i htjela bi još malo nabiti mišicnu masu,tj. definirati još mišice.

no,napravila sam prirucnu vrecu za vježbanje,od cca 8kg,i moram priznati da mi je to premalo,jer mogu s njom "lamati" bez problema i raditi vježbe. sad bi kupila sandbag,ali moje pitanje,napokon,može mi netko dati savjet od koliko kg da kupim,ne bi htjela pretjerati da se ne ozlijedim

unaprijed zahvaljujem na savjetima! pozz!
Back to Top
vedi08 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vedi08 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Ožujak 2012 at 21:37
sta si preko njihovog shopa to uzela, mislim od bodyrock.tv-a jer i ja razmisljam o tome, ali nikako da se odlucim
javi dojmove kad je nabavis :)
Back to Top
baba44 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote baba44 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2012 at 07:35
Originally posted by vedi08 vedi08 wrote:

sta si preko njihovog shopa to uzela, mislim od bodyrock.tv-a jer i ja razmisljam o tome, ali nikako da se odlucim

jutro!
ne nisam niš od njih uzela,sama sam nekaj skemijala sa starom torbom i napunila ju,nije loša,ali nije to-to!

baš bi si kupila,samo neznam koju kilažu. odnosno trebam savjet kaj da kupim,da mi nebi bilo preteško pa da se ne polomim!
Back to Top
baba44 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote baba44 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2012 at 07:36
Originally posted by baba44 baba44 wrote:

Originally posted by vedi08 vedi08 wrote:

jutro!
ne nisam niš od njih uzela,sama sam nekaj skemijala sa starom torbom i napunila ju,nije loša,ali nije to-to!

baš bi si kupila,samo neznam koju kilažu. odnosno trebam savjet kaj da kupim,da mi nebi bilo preteško pa da se ne polomim!

kad nadjem nekaj javim,pozz!
Back to Top
baba44 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote baba44 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2012 at 07:39
evo sad sam vidjela da ima i tu na webshopu, sandbag,20kg,319kn.

malo mi je to preskupo,a i preteško,rekla bi.

Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2012 at 09:29

Ima po internetu hrpa videa kako napraviti svoj

kao ovaj 

https://www.youtube.com/watch?v=8TbliUSUsWg&hd=1

Ako su vam ovi preskupi preporucam vam da napravite svoj. Isporbano radi, a vulkanizeri ce vam rado dati stare dušice.

Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
baba44 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote baba44 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Ožujak 2012 at 10:07
hvala! probat cu!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.