program treninga za pocetnike |
Post Reply |
Author | |
suzana
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2007 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Rujan 2007 at 18:29 |
Molim nekoga tko zna napraviti program vjezbanja za pocetnike. Naime, tek sam krenula na fitnes i cilj mi je skinuti visak na nogama (unutarnji dio) i trbuh, hvala.
|
|
suzana
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad ce ti nasa Theia slozit jedan dobar pocetnicki trening
Edited by Mr G. |
|
suzana
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala to ce mi puno pomoci
|
|
suzana
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesi razmisljaja o trcanju i plivanju? |
|
suzana
Post Options
Thanks(0)
|
Krenula sam na fitness i tamo mi je o.k. al bi voljela imati neki program po kojem bi radila.
|
|
suzana
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno promotris sljedece teme:
Program vjezbe za zene Thein dnevnik vjezbe za zene i mrsavljenje Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A JEL?! Vidim da moram upaliti laptop definitivno, tamo su mi ti programi pa cu vec staviti na svoj dnevnik. |
|
suzana
Post Options
Thanks(0)
|
Super ste puno vam hvala svima.
|
|
suzana
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu
Tu smo da pomognemo. Slobodno pitas sve sta te zanima. |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci ukoliko nisi vidjela Theia je postavila trening za pocetnike na svoj dnevnik:
Pocetnicki trening za zene Ukoliko te jos nesto zanima slobodno pitaj. Edited by Zoki |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |