trebalo bi me uputit i ohrabrit:) |
Post Reply |
Author | |
innuendo_st
Viden/a u gymu Joined: 03 Rujan 2007 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Listopad 2007 at 12:33 |
evo slika da znate moje trenutno stanje:) treniram od š.9.07 (znaci šipo misec) tri puta tjedno, i to manje vise forsiram prsa znaci pon. uto. i sridu obavezno napravim po 2-3 vjezbe za prsa jer mislim da su mi ona uz ramena daleko nerazvijenija i stvarno zelim tu dobit mase;) jos jedna cinjenica kad sam se upisa teretanu imao sa 74 kg i imao sam salast stomak sada imam 75 kg i malo manje mi je salast stomak, ok netribas biti pametan pa zakljucit da je nesto otislo u prsa,:D al mislim da je to malo s obzirom da vjezbam vec misec ipo i stvarno se trudim, na kraju krajeva mozete mi napravit neki trening sa naglaskom na prsa i ramena tek kad dobijem sise mislim ujednacit trening znaci podjednako leda,ruke ... e da prijatelj mi govori da cu forsiranjem prsa samo se unazad tj da se nece vidit napredak ko sta bi se vidija da ih treniram samo š ili 2 puta tjedno p.s ja i sada vjezbam ostale dijelove tijela al daleko veci naglasak dajem prsima i ramenima Edit: smanjena slika Edited by Zoki |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo mozes vidjet moj trening u dnevniku pa vidi da li ti pase:
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=544& PN=š Znaci 2x tjedno se rade prsa, u ponedjeljak samo 5 serija a u petak se bas odradi š2 serija - vise od toga ti ne treba, jer misici rastu kad se odmaraju |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakva ti je prehrana? Koliko si visok? Malo mi je cudna ta slika... jel si mozda poremetio "aspect ratio", tj. odnos visine i sirine slike.... jer izgledas dosta siroko, da moram pogoditi rekao bih 85-90kg. Ako zelis da ti se vide misici (prsa), moras se rijesiti potkoznog masnog tkiva, a to mozes postici iskljucivo kvalitetnom prehranom (pogledaj moj dnevnik). Nikakav naporan bodybuilding ti ne moze "ubiti" to salo, samo prehrana moze. |
|
innuendo_st
Viden/a u gymu Joined: 03 Rujan 2007 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
e nisam nista poremetio jednostavno sam "mal i debel" doduse oko š75 cm i 75 kg, ja prije nego sta sam poceo trenirat uopce nisam imao prsa... i sad sam dobio nesto njih.. a stomak je uvik tu::) |
|
moodleman
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema nista bez trcanja! Po slici se vidi da nisi bas vican trcanju pa definitivno vec "jucer" pocni s tim.
Imas ovdje lijepo objasnjene osnovne principe: https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbanje/Kardio-program.as px Dakle trcanje svaki dan, 30-90 min!!! Ako ne mozes trcati cijelo vrijeme, hodaj! Nema stajanja, nema odmora, ti si na posebnom rezimu, muz...mrsavis! U teretani se dobro upoznaj s tehnikom izvodjenja vjezbi i obavezno radi po nekom programu ...koji ti nebude oduzimao puno vremena. Dok skines salo i postanes mrsav onda tek kreni intenzivnije s vjezbama a smanji s trcanjem, napominjem samo smanjis trcanje, nikada ga ne odbacujes. Nemoj odmah ocekivati misice, prvo smrsavi i onda tek kreni u tom smjeru, jer ce ti se s malo tjelesne masti puno bolje vidjeti napredak misicne mase i biti ces motiviraniji! Ako hoces biti fit onda moras posjedovati snagu, izdrzljivost i fleksibilnost! ...toga nema bez trcanja, dizanja utega i rastezanja! Kod prehrane ne moras odmah skociti na napredne jelovnike, za pocetak pocni jesti 5 puta dnevno ali malo, malo ali da uneses svega ponesto!!! Izbaci sav nepotreban secer i smanji unos ugljikohidrata opcenito, ...musli (bez secera...s cistim zitaricama) obavezno jednom dnevno ali ne puno. Voce i povrce sto vise, voce bar 3 puta dnevno (jabuke recimo)! Obavezno pij punooooo vode, natjeraj se da pijes vodu, obicnu iz slavine. Eventualno flasiranu negaziranu s dodatkom minerala (imas ih sve po svud)! Nece ti biti lako na pocetku, ali to ti je tak kad si X godina zivio u zabludi! Jednostavno, ...Go Hard...Or Go Home! Nemoj dolaziti u Gym i onda razgovarati s ljudima i misliti da samim prisutstvom nest postizes, ne. Jednostavno moras poceti zivjeti s drugacijim razmisljanjem, nista ne smije biti tesko , idi dalje idi vise! Eto, raspisao sam se malo samo da te pokusam motivirati jer svakodnevno vidjem ljude u Gym kako gube vrijeme mjesecima bez rezultata!!! Dakle, trcanje, PRAVILNO izvodjenje vjezbi, i prije svega prehrana.... nema druge! Živio! |
|
Go Hard...Or Go Home!
Shut The F**k Up...And Train! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |