glutamin |
Post Reply |
Author | |
harizzz
Cita FAQ Joined: 29 Travanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Svibanj 2012 at 22:26 |
zdravo svima..
idem u teretanu ali igram dosta fudbala. e sad da li je glutamin pravo rjesenje da bih sprijecio razgradnju misica poslije fudbala? (ne smeta mi bas puno masa jer igram stopera)? jos jedno pitanje u vezi mlijeka.. da li je najbolje piti vecu kolicinu mlijeka navecer jer se tesko razgradjuje pa na taj nacin imam proteina tokom noci?
|
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
moze glutamin svakako ,, mlijeko moze al malo masno.
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Glutamin ti je super za recovery...
Bolje onda si pojedi sir s nekim izvorom masti, pa ceš imati razgradnju tijekom noci... Meni mlijeko i nije neka sreca prije spavanja... Edited by zika - 22 Svibanj 2012 at 11:44 |
|
LiveStrong
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
zika jesi ti ikad uzimala glutamin,pitan zato sta vecina koji su ga uzimali nisu imali nista posebno od njega,a skup je,pa me eto zanima tvoja iskustva.. mliko prije spavanja NIKAKO!
|
|
ivanho
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš slobodno koristiti glutamin ako imaš viška para, pocetnicima nije neophodno, Prije spavanja posni i laneno. LP
|
|
Chof
Cita FAQ Joined: 02 Sijecanj 2012 Location: Zagreb, Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa jel mi može netko reci šta da radim s Glutaminom?
Da pojasnim, kupio sam glutamin da bi dodao proteinima koje pijem nakon treninga, a nakon mjesec dana sam slucajno citao sastojke proteina i vidio da oni vec imaju glutamin unutra (FAIL)... tako da sad imam 500g Optimum Nutrition glutamina koji sam 320kn platio i ne znam kaj cu s tim. Jel ima nekih recepata za plocice il kaj god da ne propadne? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |