D: Kucni trening: izgubite 5 kg masti u 5 tjedana! (video) |
Post Reply | Page 123 19> |
Author | |
Derrick-Rose-Brešca
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Lipanj 2012 at 15:14 |
Svi komentari na temu: Kucni trening: izgubite 5 kg masti u 5 tjedana! (video)
Sjajan clanak, vrhunski koncipiran, ništa nisi izostavio... ...plus fantastican motivacijski dodatak u vidu glavnog aktera videa ...gdica. Suky...kraljica... RESPECT! p.s. Minka vec udara po programu |
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
I to sve besplatno....Je li možda previše 2500Kcal iz kvalitetnih namirnica?Energetske vampire držim blizu sebe oni su mi izvor zabave i smijeha rado se odazivam na njihove pozive i govorim ono što najviše mrze.
|
|
TopFit
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
E, da... Baš to! Vrhunski savjeti na jednom mjestu, besplatno! Ljudi, iskoristite ovaj tekst zlata vrijedan i implementirajte ga!
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zlatna medalja za zasluge!
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
prstuguz2
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije mi jasno...kod density dijela treninga...navedene su dvije vježbe,npr.cucanj s potiskom i veslanje...ŠTa? Zar to treba ponavljat po 6 ponavljanja pa izmjena cijelih 13 minuta??
za core pise npr 4 runde...to znaci sve 4 vježbe po 4 puta...kao 4kruga??
i kod kardia..radim npr 20 sekundi 30 odmaram 6 rundi...znaci jednu vjezbu...npr burpees ili skip...a druge ne radim???
mozda su blesava pitanja,al meni stvarno treba odgovor.
hvala
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni na godisnjem me ne pustate na miru... :) Da, sto vise izmjenjivati te 2 vjezbe zadani broj minuta. Core znaci npr 45sek rad i 45sek pauza i tako 4 puta, osim ako nije turkish di je odreden broj ponavljanja po ruci i rundi. Kardio ako pise samo burpees onda samo to, ako su 3 vjezbe onda se one izmjenjuju npr jedna, pa pauza pa druga pa pauza pa treca pa pauza i tako ukrug...
|
|
ash
Cita FAQ Joined: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne mislis da bi se bolje bilo zagrijati sa varijantama skipova i tako to, a core ostaviti za poslije densitya..a nakon toga onda kardio sa jumping jackovima vijacama burpeesima i slicno..
|
|
viiviienn
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlican clanak... :)
treniram inace u coregymu i trener mi je mario mlinaric, rekao je da je caj od koprive isto odlican..
|
|
Kimson
Cita FAQ Joined: 15 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Extremefit, svaka cast na trudu, volji i strpljenju!
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
"djevicanskom kokosovom ulju"--molim ako netko zna gdje mogu kupiti? sto je s maslinovim? njega mogu koristiti samo za salate?
hvala
pozdrav
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad skacem pred rudo :) našla, u bio&bio
|
|
Runaway
Cita FAQ Joined: 16 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmmm racunala sam si TDEE i kad oduzmem 30% ispadne jedva 1100 kcal, a znam da ne bih trebala ici ispod 1200...
|
|
jumbo22
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno sastavljeni treninzi, ne uzimaju puno vremena ali se covjek zato pošteno oznoji :)), nadam se da ce imat ucinka.
Pozdrav i hvala na besplatnim savjetima.
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
imam pitanje: da li je potrebno iz kondicijskog treninga (uto, cet) piti pmw poslije? i je li bolje raditi ovaj kondicijski trening koji si preporucio ili je mozda bolje da odradim HIIT?
hvala
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne treba piti poslije kond treninga. ovo je HIIT na neki nacin. Runaway kako da nisi pomiješala BMR sa TDEE? Ili imaš 50kg i želiš smršavit? :)
|
|
KVFinn
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2011 Location: Rijeka Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
postoji li kakva zamjena (u vidu hrane) za proteinski prašak - nešto što bi se moglo jesti umjesto toga?
takoder, iznenadila me je stavka maslac od kikirikija (?!). teoretski sve ok, ali ovo što se kod nas prodaje po 20 kn, to vjerojatno nije ništa zdravije od Marga.
|
|
Skinite suviąan kilogram - rijeąite se mozga!
|
|
Post Reply | Page 123 19> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |