guza |
Post Reply |
Author | |
AnaBolen
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Kolovoz 2012 at 00:05 |
cao svima, evo ja imam jedno pitanje mozda je glupo ali zaista mi treba odgovor.
u posljednjih par mjeseci sam bas smrsala od stresa pretpostavljam, dosta sam manje jela uglavnom bilo je nenamjerno. da vam ne duzim moja straznjica s kojom sam prije zaista zadovoljna bila, podignuta bla bla sve sve, jednostavno je 'splahnula' :( hahah vidim po hlacama da nije to to vise ://
jel mogu nekim vjezbama, trcanje teretana nemam pojma nekako da je vratim i dam joj oblik jer prirodno i genetski je ona tu :D ili mi je prezderavanje najbolje rjesenje??? nisam neki sportski tip odmah da kazem... nadam se da cete mi pomoci i da vam ovo nece biti samo smijesno, cure ce me bar razumjeti :D HVALA |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas moj blog: najbolje vjezbe za straznjicu i loze pa probaj te vjezbe malo. Pozz
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |