Oolššš;ng dijeta (mrsavljenje bez gladovanja |
Post Reply |
Author | |
dida
Viden/a u gymu Joined: 04 Studeni 2007 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Studeni 2007 at 21:14 |
cajevi se dijele na crne,zelene i oolong.Svi oni ubrzavaju metabolizam i pospjesuju sagorjevanje hrane.U filter vrecice se stavljaju samo odpatci(dust-cajna prasina) tako da ako zelite pravi okus i ucinak od caja koristite onaj u rinfuzi. Negdje na pola puta izmedju crnog i zelenog je Oolong caj. Taj polufermentirani caj proizvodi se uglavnom u Kini i Tajvanu. Zbog pozitivnog utjecaja na metabolizam, ova vrsta caja poznata je pod nazivom "aromaticni ubojica masnoca". Dovoljne su 3 salice dnevno i smrsavit cete uz normalnuu prehranu 5-7 kila mjesecno.Uz pojacanu tjelesnu aktivnost i puno vise. Vise o njemu mozete saznati ovdje: http://www.kucazelenogcaja.com/index.php?kateg=7 |
|
http://www.glazbeni-oglasnik.com
http://www.kucazelenogcaja.com |
|
mimabis9
Viden/a u gymu Joined: 06 Studeni 2007 Location: Austria Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde.... Nemam razloga da ne vjerujem, ali sam skepticna, kao i prema svim tim djetama tipa "ulosci za mrsavljenje" pa moras u njima hodati 2 sata - pa da hodam 2 sata i jedem hamburger - mrsavila bi! |
|
fit_girl
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hi, ja sam inace fanatik zelenog caja..Navuces se.
Uglavnom - ovdje je kupovina adresirana na Varazdin. Zar se ne moze oo-caj nabaviti u ljekarni il isl.? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vjerujem ti ja u te cajeve
Tjelesna aktivnost igra jako veliku ulogu - bez tjelesne aktivnosti nema zdravog mrsavljenja. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se! Ja sam trenutno u nekoj fazi mirovanja - sto mi nikako ne pase - ali moram tako, dok mi koljeno malo ne prode. Ali zato hodam, hodam, hodam..... Nekidan sam se "prosetala" do brata pa kad sam mu to rekla nije mogao vjerovati da sam dosla pjeske. Nije problem toliko ni 45 min brzog hoda, koliko putevi kojima sam isla. Spooookie! Kad me jednog dana netko napadne iz grma, naucit cu se pameti. |
|
moodleman
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
...dok ja ljudima velim da moram svaki dan bicilkom preci nekih 25 km ljudi me gledaju kao da sam pao s neba. Pa to nije nikaj puno ... moram tak putovati jer nemam dostupan auto veci dio dana. Kamo ide ovaj svijet... svi bi nekam samo s autom. Nema potrebe covjek za dijetama, samo treba kretanja.
|
|
Go Hard...Or Go Home!
Shut The F**k Up...And Train! |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
A zamisli kako mene cudno gledaju kad kazem da sam rolala 3o-ak km?! hihihi |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |