Kako poceti |
Post Reply |
Author | |
quasimodo
Cita FAQ Joined: 15 Rujan 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Rujan 2012 at 17:45 |
Pozdrav svima , novi sam i iskreno nisam procitao nikakva pravila(ako uopce postoje) pa nemojte baš hejtati odma.
Inace , imam 16 godina , 183 cm(ako ne i više) imam 74 kg.U svome "ranom djetinstvu" sam imao cak 80 kg i bio sam visok 163,4 cm-a pa sam naglo smršao i narastao , ali sada imam problem što nisam mršao onako kako je trebalo , nego jednostavno sam jeo možda 2x dnevno i to u suviše malim kolicinama , cisto da preživim , to je samo dokaz koliku sam želju imao.Nažalost , nisam bio upoznat sa stvarima s kojima sam trebao.Sada možda da me vidite u nekoj odjeci , mislili bi vjerovatno sasvim normalno izgledam , no problem je što je to sada sve meko i nalikuje ono na žele.Sada sam spreman potpuno se posvetiti nekim treninzima , vjerovatno teretana , samo što sam ja 80% neupoznat sa svim tim vježbama i šta sve ide uz to.Pa bih samo želio da znam , kako poceti , šta raditi , kada raditi.Što se tice pravilne ishrane sa tim sam upoznat i spreman sam je u potpunosti promijeniti.Da više ne kompliciram , šta biste vi uradili da ste na mom mjestu ? Hvala unaprijed
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na tvom mjestu bi procitao blogove i probao ovaj program od 5 tjedana. Tu ti je sve plus video prikaz vjezbi. Pozz
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |