Djeca i whey |
Post Reply |
Author | |||
Prr123
Cita FAQ Joined: 25 Rujan 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Rujan 2012 at 18:18 |
||
Smije li djete od 14 godina pit whey proteine da bi dobio vecu misicnu masu ??
|
|||
admin
Admin na usluzi ;) Joined: 01 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Djeci prvenstveno preporucamo da izvuku maksimum iz pravilne prehrane.
|
|||
Prr123
Post Options
Thanks(0)
|
||
A sta bi to moga jest ??
|
|||
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jaja,mlijeko,meso,ribu od proteina...
|
|||
Prr123
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ali je li to znaci da nesmin pit proteine
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da bi znao odgovor na pitanje dal da ih piješ ili ne prvo s zapitaj znaš li uopce zbog cega ih želiš piti. Dakle , zbog cega ih uopce želiš piti i što misliš da ceš dobiti time? |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
rekao je vecu mišicnu masu
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidio sam to, ali htio sam da razmisli malo i sam dodje do zakljucka da mu ne treba , jer ovako on samo trazi potvrdu onoga sto bi zelio i sto planira, a to je piti whey i bilo kakav drugi odgovor ga nece zadovoljiti . |
|||
Prr123
Post Options
Thanks(0)
|
||
A mislin ono jel mi samo mozete rec na kraju vjezbe od pola sata,sata jel smin popit ili ne??
|
|||
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
za proteine nije dokazano da su stetni,ove u prahu,tako da bi trebalo bit sigurno,plus vidio sam neke klince od 15 na youtubeu kako ih piju i pitaju pro bodybuildere za savjete,po meni bi trebalo pocekat koju godinu pa tek onda ih piti jer ti je tijelo jos u razvoju sa 14 godina,zbunit ces tijelo
proteine mozes popiti poslije vjezbanja,pogotovo whey jer se brzo probavljaju,trebalo bi uzet whey najkasnije do 90 minuta poslije vjezbanja,ja ga popijem odmah,i treba mu 30ak minuta da se probavi,postoje i druge vrste proteina,sporootpustajucih i sl. moj savjet je da ne pije nikakve suplemente osim mozda nekakvih vitamina i to u konzultaciji s doktorom sretno |
|||
Prr123
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |