Kombinacija ugljikohidrata i masti |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Rujan 2012 at 15:48 |
Citajuci po nekim drugim sajtovima primjetio sam da ova kombinacija nije baš dobra tj. da jako deblja.Zanima me zato jer vecina stvari koje dobro idu uz kruh(inace jedem integralni tost i raženi kruh) kao npr. sirni namazi,sir opcenito,ili namaz od kikirikija imaju dosta masnoca...Inace trenutno sam na programu za masu,imam 198cm i 97kg...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
što bi to trebalo znaciti? da treba samo jesti proteine i masti? ili samo ugljikohidrate i masti? Mislim da je stvar u omjeru, ne u izbacivanju sirnog namaza, sira, namaza od kikirikija..
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako radiš masu trebaš ugljikohidrate i masti ali naravno iz dobrih izvora. Nezasicene masti i kompleksne ugljikohidrate. Peanut butter ti je ok, jer ima dobrih masnoca. A sirne namaze probaj limitirat. Pozz
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne da ih izbacim nego kombinacija tih proizvoda,npr, da uzmem nekih 100g podravca ili nekog drugog slicnog sira i šnjitu(oko 80grama) raženog kruha...na to sam mislio...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
probaj sve sto ima visok udio mlijecne masti svesti na minimum kao sto je savjetovao extremefit. Ako ne mozes bez mlijecnih kao ja (:) kupuj sve s malim ujelom mlijecne masti- posni, cottage, mladi sir, namaz low fat
pozz |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nisu problem toliko mlijecni proizvodi nego što sam bio u nedoumici oko masti opcenito,nisam bio siguran jer smijem namazat maslac od kikirikija na kruh jer to mi je onak logicno da se maže na kruh,hehe,hvala svima na savijetima...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |