medjuobrok škola |
Post Reply |
Author | |
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Studeni 2012 at 15:28 |
zanima me imate li neku ideju za medjuobrok u školi
znaci meni se ne daju nosat pileca prsa ili posni u školu htio bih neki shake il nešto slicno da mogu ujutro popit oko 9-10 a prevecer oko 4 5 ima tko ideju :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ovdje ideja na bacanje: https://www.fitness.com.hr/forum/moj-dnevni-tjedni-jelovnik_topic1632_page228.html
mo- medjuobrok |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
a koji je problem napraviti si sendvic od raženog kruha, namazati ga posnim i utrpati 2-3 fileta pilecih prsa + neka salata?
To ce te najduže držati sitim...od vecina shakeova ceš kroz sat vremena opet biti gladan. Znam da je veci problem što je tebi neugodno jesti npr. posni...a ne to što ti se neda nositi
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa tako nesto oprilike da :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |