D: Sklekovi na jednoj ruci – uz jednostavan i ucinkovit sustav |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Sijecanj 2013 at 12:13 |
Svi komentari na temu: Sklekovi na jednoj ruci – uz jednostavan i ucinkovit sustav
pa,eto,iskreno,meni su sklekovi još uvijek teški u svako vježbanje ukljucujem sklekove, cucnjeve na jednoj nozi i zgibove,pa makar i tri od svakog,ali tri kvalitetna,makar krepala od muke,ali ne odustajem |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka cast na lijepo objašnjenoj progresiji i modifikacijama..ali još uvijek sam na tocki 5. :)
|
|
cookies are for pussies
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Djevojke, samo polako. Ne treba žuriti s progresijom. Probajte povecati broj ponavljanja s programom koji sam objasnio u jednom od clanaka, marljivo radite na kvaliteti i rezultati nece izostati :))
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
GoFgO
Viden/a u gymu Joined: 17 Studeni 2009 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, zanima me jedna stvar samo, sa sklekovima nemam problema, idu dosta lagano, ali sam primjetio da mi zadnjih nekoliko treninga zna "kvrckat"desni lakat prilikom spuštanja, što je veoma iritantno, što sada? trebam li ih izbjegavat i pocet radit neke druge vjezbe za triceps/prsa?
Znaci, tu i tamo se to dogodi :\
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kvrckanje ne znaci da nešto ne valja sa zglobom, ali nije loše provjeriti s lijecnikom. Problem je što se vecina nas na to teško odlucuje.
Kad osjetiš da nešto nije kako treba, ili kad se ozlijediš pa te to sprjecava da odredjenu vježbu izvodiš s velikim intenzitetom, smanji težinu koju koristiš. U ovom slucaju bi bilo dobro vratiti se korak-dva u nazad i sklekove raditi na povišenju kako bi smanjio opterecenje na lakat. Kod takvih se treninga imaš priliku detaljnije posvetiti kvaliteti izvodjenja vježbe. Naravno sve ovo vrijedi u slucaju da ne govorimo o ozbiljnoj ozlijedi vec o "krckanju" ili laganim zatezanjima/bolovima. Savjetovanje s lijecnikom ne bi bilo loše. Saša |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanima me gdje ruka stoji tj. šaka
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
U kojim sklekovima Zvonimire?
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma na jednoj ruci
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Položaj dlana kod sklekova na jednoj ruci je slijedeci: zauzmi stav kao da misliš raditi klasicne sklekove s dlanovima unutar širine ramena. Dlan lagano okreni s prstima prema unutra (koliko? to ce ti praksa sama pokazati ako slušaš svoje tijelo. Jednu ruku makni s poda i napravi sklek na jednoj ruci :)
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
ccc
Cita FAQ Joined: 31 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam 13 godina mogaosen prije 35 obicnih pravilnih sklelkova no sta vise radim mogu sve manje trenutno mogu 22 moze li mi ko pomoci
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj malo odmoriti :) ili si pre opteretio ih...pa ti treba odmora....ili si poceo pravilnije raditi...
Ali ne serkiraj se...kako koji dan ti dodje... Nekada se igram sa sklekovima...sledeci put mi budu teški...to je normalno mlad si...ima vremena super što si poceo u tako ranoj fazi....samo malo odmori :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nit sa dvije ruke mogu napravit sklek a kamoli na jednoj ruci.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dali možeš ženski? :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Mlada mama, probaj krenuti od pocetka, pa polako s progresivnim trenizima doci do sklekova. Sve je to zaista moguce, pa cak i za žene. Jedino u to valja uložiti mao više vremena ;) |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam na 20 sklekova momentalno,i to od kad sam pocela intenzivnije raditi ruke,i zgibove,odnosno izdržaj,i povecala mi se snaga u rukama
još samo da zgib uspijem, (chin up mi je lakši) e,onda sam faca!!!!!! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo polako i bez tenzija!!
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |