Što ste kupili posljednje od fitness opreme? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Sijecanj 2013 at 00:04 |
Pokrecem temu u kojoj samo pišete što ste kupili posljednje od fitness / sportske opreme.
Napišite i dati cete ideju ostalima kako upotpuniti i napraviti trening više dinamicnijim. Posljednje sam kupio: TRX Sve više je novih fitness rekvizita i mislim da ce ova tema biti korisna svima.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kupio sam klupicu za trbušnjake , ak se to racuna :)))
Najbeskorisnija stvar ikad hehe, mada napravim neki improvizirani bench od nje |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mogu pisati kaj su drugi kupili :)
evo odprilike lista najprodavanije opreme: 1. univerzalna klupa sa stalcima 2. zidno vratilo 3. dipsevi 4. hiperekstenzija 5. klupa za trbusnjake (koja uvijek moze posluziti kao kontrakosi bench ;) ) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto nisi isprobao klupicu u teretani ili kod prijatelja? ....da vidiš da li ti tako nešto treba i da li ce ti koristiti..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
Orbitrek, al ne za sebe vec za staru hehe
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Utezi za zglobove.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam cime se baviš , ali pripazi na upotrebu. Ako je za trcanje radje kreni sa obicnim trcanjem jer ti utezi jako opterecuju koljena ili zglobove zavisi cime se baviš !
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne trcim ali vidjela sam vjezbu za guzu i noge na yt pa sam odlucila probat.javim ako vidim neku promjenu .
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
girju 8kg, i odmah sam skužila da je to bzvz,odnosno girja je super rekvizit,samo mi je prelagana,trebala sam odma onu od 12kg,najmanje
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
maraschino
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
racuna li se ako sam kupio materijal pa sam slozio :)
uglavnom, suspenzijske trake... |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
šipka 185cm 25mm
100kg pravljenih utega
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Wednesday
Viden/a u gymu Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Post Options
Thanks(0)
|
Orbitrek, upravo stigao, jedva cekam da krenem. :D
|
|
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Foam roller.
Moja leđa su sretna i zahvalna ;) |
|
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
Traku za trčanje, prsluk s opterećenjem, lat šipku, ručicu za veslanje, triceps uže, ravnu šipku od 150 i 180 cm, zakrivljenu EZ šipku i 850 kg željeznih uteg ploča po 1.25, 2.5, 5, 10 i 20 kg... Nadam se da sam sve nabrojio i da je to sve za sada
|
|
Da biste uspjeli, vasa zelja za uspjehom mora biti veca od vaseg straha da ne uspijete!
|
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
gojzerice za hiking i trekking, prezadovoljna, presretna. dugo sam ih htjela i vec ih punom parom vozim.
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
- ogledala cca 4,3 m2
- 80kg ploca - ab roller u fitness.com.hr shopu, trebam ga otici podignuti... |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |