JEDAN OD NIZIH |
Post Reply |
Author | |
bugili
Cita FAQ Joined: 13 Studeni 2012 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Veljaca 2013 at 20:44 |
Pozzzz
Dakle prvo predstavljanje u brojkama 42 godine 164 cm nizak 68 kg Prije 3 mj sam imao 72,5 kg. pa sam poceo trenirati u fitnesu prilicno aktivno znaci 5-6 dana u sedmici gdje je obavezno 30-45 min trcanja i jos 60-75 minuta sprave,trbusnjaci i slicno..... Prije 2 mjeseca operacija meniskusa me izbacila 10-ak dana od fitnesa,ali posto imam jaku volju i uvijek sam bio nekakav hobi spotista nije mi bilo tesko se vratiti u teretanu. Eh sad moj cilj je smrsati jos 4 kg i jos malo ucvrstiti tijelo tj. skinuti stomak i ev. reducirati odlaske u teretanu jer mi treba vremena za familiju..... Lagano doruckujem malo crnog hljeba,preko dana jedna sjeckana jabuka i banana,oko 4 kuhani rucak;6-8 trening,posle mlijeko sa pro85vit sa psenicnim kornfleksom.....sta bi ste oduzeli -dodali ovom mom programu...pozzzzz |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |