FIT 2013-Rogulja |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
saturn
Cita FAQ Joined: 06 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2013 at 15:24 |
TV-173
TT-86 Opseg: trbuha 103 cm bicepsa 37 cm prsa 104 cm natkoljenice 58 cm Pozzzzz imam 30god nekada sam bio aktivni nogometaš , a sad mi se desio "sindrom Maradone" kako ja to kažem velik stomak dosta masno tijelo.Htio bih ponovo se vratit u formu i izdefinirat tijelo. Edited by saturn - 14 Ožujak 2013 at 22:49 |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav...
a nista, sad je vrijeme da se rijesis tog sindroma... do pocetka natjecanja ima vremena, malo pogledaj po forumu, porcitaj clanke u veziprehrane vjezbanja, pa ako budes imao pitanja, ima nas |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dopuni prijavu sa slikama i ostalim mjerama tjela te težinom visinom.
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
saturn
Post Options
Thanks(0)
|
Pozzzzz svima, ispricavam se što se nisam i ranije javio ali sam se baš razbolio nakon 2tj treninga.
Evo sad sam od prošlog tj opet aktivan.... Ovih dana cu stavit slike, mjere i prehranu Zahvaljujem se puno Kristini iz city fitnesa Osijek koja mi vodi treninge pumpa i koja mi je sastavila prehranu |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema na cemu saturn potajice on sve nekako, na kraju ce sve nas pobijediti
|
|
saturn
Post Options
Thanks(0)
|
TV- 173 cm, TT- 86 kg opseg trbuha - 100 cm, opeg prsa 102 cm, opseg bicepsa 37 cm, opseg natkoljenice 60 cm. |
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde okreni te slike pa možda i mi ostali primjetimo razliku
|
|
saturn
Post Options
Thanks(0)
|
TV- 173 cm, TT- 86 kg opseg trbuha - 100 cm, opeg prsa 102 cm, opseg bicepsa 37 cm, opseg natkoljenice 60 cm. [/QUOTE] |
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo, bravo, ide na bolje!! Sve manje masnih jastucica u predjelu struka, samo tako naprijed!! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako treba, malo pomalo :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
saturn
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
saturn
Post Options
Thanks(0)
|
Mjere:
O prsa: 106 cm O trbuha: 97 cm O natkoljenice: 61 cm O nadlaktice: 37,5 cm |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepo rogulja/saturn, trbušcic se malo istopio, da da
Koliko je kila manje? Ovo je dobar start sad samo nastavi tako i poradi na dobrim treninzima i kvalitetnoj prehrani, da malo izvuceš te miške van Ledja, prsa, ramena....noge vidim imaju potencijala samo ih ne zanemari. U svakom slucaju, barijeru si probio, bravo! Edited by Gym_girl - 19 Travanj 2013 at 10:09 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
saturn
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti na podršci....neceš vjerovat ali noge obožavam radit i baš sam ih ubijao....narasle su za 3cm.....moram još samo malo jace stisnut zube i prehranu dici na još jedan zdravi nivo (slatko me ubi)
|
|
saturn
Post Options
Thanks(0)
|
Jutros se vagao.... Kila 85.5
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo, jako lijepi napredak
sada tako dalje u nove pobjede |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |