Dodaci prehrani za jacanje imuniteta |
Post Reply |
Author | |
tarikpu
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Veljaca 2013 at 20:48 |
Pozdrav,molim Vaša iskustva s dodacvima prehrani za jacanje imuniteta,u posljednje vrijeme sam nonstop bolestan,pijem beta glucan od solgara i centravit. Ali opet ništa,šta da kupim? unaprijed hvala
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cula sam da je taj beta glucan jako dobar.. koliko dugo ga piješ?
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
tarikpu
Post Options
Thanks(0)
|
pijem ga mjesec dana,dugo sam se raspitivao i tražio najbolju opciju i na kraju kupio taj od solgara.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je prekratko vrijeme da bi osjetio neku znacajniju razliku... potrebno je barem dva..tri..mjeseca.
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
tarikpu
Post Options
Thanks(0)
|
aha,ok. hvala,nadam se da ce upaliti
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, beta glukan je izvrsna stvar.
Isprobaj maticnu mlijec o kojoj govorimo u ovoj temi: Maticna mlijec ili royal jelly Kako ti izgleda prehrana? Puno radiš? Nisi bolestan tek toliko jer si pobrao neku virozu ili sl. .... ocito u necemu pretjeruješ.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
tarikpu
Post Options
Thanks(0)
|
Radim normalno,jedem normalno,cak pazim sta jedem,ali opett ništa.
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kupi prirodnoga propolisa na selu, svako jutro 10-15-20 kapi! TO je prirodni antibiotik, i ne treba usporedjivati sa nikakvim sintetikama u kapsulama!
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Matan
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zaboravi na bilo kakve dodatke za "jacanje imuniteota", sve su to samo trikovi farmaceutske industrije da zarade još više... Ne znam na koje bolesti misliš kad kažeš da si "stalno bolestan", valjda zarazne, virusne?, ali generalno zdrav i uredan nacin života ti je najbolja zaštita, pa koliko pomogne, od virusa ionako nema dobre obrane...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |