Now Foods WHEY PROTEIN |
Post Reply |
Author | |
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Ožujak 2013 at 16:18 |
Znate li za ovaj izolat i ako da jel imate nekakvo mišljenje ili background o njemu http://www.nowfoods.com/Sports/Products/Protein-Powders/M014822.htm?
Izgleda mi vrlo povoljno na akciji na amazonu pa da vas pitam za mišljenje :) Hvala unaprijed |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Racunaj na to s Amazona ili bilo kakvo vece narucivanje postom iz vana da ces na to jos platiti porez i carinu, pa slobodno dodaj jos 50% cijene na onu koja je na Amazonu (ukljucujuci i shipping koji je najskuplji)
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
kuzim se ja u carinu i porez jer kupujem dosta s ebay-a pa je to više manje lutrija kod nas :P, ali jel stvarno dobar kao što pišu recenzije (ne znam jesu li sponzorirane pa sam mislio tu pitat ekipu ak je cula za to tj za taj proizvod jer navodno je prirodan i nema štetnih dodataka tipa umjetni zasladjivaci itd
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sve ti je to isto, nema nikakve znacajne razlike u sastavu , samo ti cijene ovise koliko je poznat proizvodjac.. A i to kupovanje prek neta je uvijek rizicno.
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
znam da je preko neta rizik, al nadam se da ce kad dodje eu bit dostupno i kod nas po dobrim cijenama ili od službenog dostavljaca jer nece bit carine i pdv-a dodatnog kod nas :)
a ovo što kažeš da nemaju ime jako to sam vidio ovi NOW foods pa su zato malkice jeftiniji (vidio sam da ima njihovih proizvoda i na webshopu al nema proteina) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |